Příspěvky uživatele - 16.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Smolnička, 13.5.2009
V přírodě roste na slunci a už kvete.
Okurky na plné slunce?, 5.5.2009
A musí se F1 vyštipovat?
Nemoc na listech švestky domácí, 4.5.2009
Toto mám v menším na hrušce
Přerostlá levandule, 4.5.2009
Mohu potvrdit, manželka také ostříhala levanduli z 1m na cca 15 cm do dřeva.Nejprve to dlouho vypadalo, že uschla, ale teď krásně obrazila.To je :obrazila opravdu za delší čas.
Kultivátor Hecht 760, 29.4.2009
Mám elektrickou ETA 6707. Zatím spokojenost. Na menší zahradu ideální.Když ji viděl soused, hned si ji obstaral též.
Délka vyklíčení hrachu, 23.4.2009
Nelamte nad tím hlavu, udělejte vyhrabáním zkoušku, jak semeno vypadá.Sázím hrášek hodně dlouho, ale ještě se mi nestalo, že by uhnil.A zalévám hodně poctivě.
Jak se zbavit krtka, 23.4.2009
Před týdnem o to mluvili v Televizních novinách, jak si někdo propan butanem zlikvidoval celou zahradu. Škoda, že neukázali záběr.Raději propan butan jen na vaření, na krtky ne.
Délka vyklíčení hrachu, 22.4.2009
Mně to ozobává bažant, přestože je to poblíž obydlí.Trochu pomáhá, že sázím hlouběji. Víc vyklíčený už jim tak nechutná.
Magnolie ze semínka, 16.4.2009
 Množení magnolie.Kolega v práci má krásnou magnolii. Zrovna růžově-bíle kvete. Měli jsme dohady, jak ten krásný keř namnožit. Může někdo poradit? Děkuji.
Sazivost plodů broskví, 15.4.2009
Ty "saze" jdou smýt, nebo je to ve slupce?Pokud je to ve slupce, tak jsem to měl také.
Jak zničit chrousta, 15.4.2009
Larva chrousta je celá bílá, larva zlatohlávka má šedočernou nhlavičku
Výsev melounů a okurek, 7.4.2009
Za použití termínu sázení se omlouvám, Bylo myšleno setí semen do volné půdy k 25.4.
Výsev melounů a okurek, 7.4.2009
Při venkovním setí po 25.4. vzejde okurka po zmrzlých.Teď je ještě brzy, pokud nechcete risknout, že mrazík už nepřijde. Stačí kolem 0st.C a seje se znovu
Okurky na plné slunce?, 7.4.2009
To se myslí takto: okurku zalévat ke kořenům, co nejméně na list, protože s okurkami je to podobné jako s vinnou révou. Vlhký list, palčivé slunce a během chvilky je příznak plísně. Proto ti, kteří okurky sází ve velkém dokonce okurky nezalévají... celý příspěvek >
Okurky na plné slunce?, 7.4.2009
Já nemám stín ani polostín na zahradě a mám úrodu vždy pěknou.Spíš spoléhám na provětrání záhonu-to je na možnost rychlejšího proschnutí listů po dešti a ranní rose
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika