|
Smolnička, 13.5.2009 V přírodě roste na slunci a už kvete. |
 |
Okurky na plné slunce?, 5.5.2009 A musí se F1 vyštipovat? |
 |
|
 |
Nemoc na listech švestky domácí, 4.5.2009 Toto mám v menším na hrušce |
 |
Přerostlá levandule, 4.5.2009 Mohu potvrdit, manželka také ostříhala levanduli z 1m na cca 15 cm do dřeva.Nejprve to dlouho vypadalo, že uschla, ale teď krásně obrazila.To je :obrazila opravdu za delší čas. |
 |
Kultivátor Hecht 760, 29.4.2009 Mám elektrickou ETA 6707. Zatím spokojenost. Na menší zahradu ideální.Když ji viděl soused, hned si ji obstaral též. |
 |
Délka vyklíčení hrachu, 23.4.2009 Nelamte nad tím hlavu, udělejte vyhrabáním zkoušku, jak semeno vypadá.Sázím hrášek hodně dlouho, ale ještě se mi nestalo, že by uhnil.A zalévám hodně poctivě. |
 |
Jak se zbavit krtka, 23.4.2009 Před týdnem o to mluvili v Televizních novinách, jak si někdo propan butanem zlikvidoval celou zahradu. Škoda, že neukázali záběr.Raději propan butan jen na vaření, na krtky ne. |
 |
Délka vyklíčení hrachu, 22.4.2009 Mně to ozobává bažant, přestože je to poblíž obydlí.Trochu pomáhá, že sázím hlouběji. Víc vyklíčený už jim tak nechutná. |
 |
Magnolie ze semínka, 16.4.2009 Množení magnolie.Kolega v práci má krásnou magnolii. Zrovna růžově-bíle kvete. Měli jsme dohady, jak ten krásný keř namnožit. Může někdo poradit? Děkuji. |
 |
Sazivost plodů broskví, 15.4.2009 Ty "saze" jdou smýt, nebo je to ve slupce?Pokud je to ve slupce, tak jsem to měl také. |
 |
|
 |
Jak zničit chrousta, 15.4.2009 Larva chrousta je celá bílá, larva zlatohlávka má šedočernou nhlavičku |
 |
Výsev melounů a okurek, 7.4.2009 Za použití termínu sázení se omlouvám, Bylo myšleno setí semen do volné půdy k 25.4. |
 |
Výsev melounů a okurek, 7.4.2009 Při venkovním setí po 25.4. vzejde okurka po zmrzlých.Teď je ještě brzy, pokud nechcete risknout, že mrazík už nepřijde. Stačí kolem 0st.C a seje se znovu |
 |
Okurky na plné slunce?, 7.4.2009 To se myslí takto: okurku zalévat ke kořenům, co nejméně na list, protože s okurkami je to podobné jako s vinnou révou. Vlhký list, palčivé slunce a během chvilky je příznak plísně. Proto ti, kteří okurky sází ve velkém dokonce okurky nezalévají... celý příspěvek > |
 |
Okurky na plné slunce?, 7.4.2009 Já nemám stín ani polostín na zahradě a mám úrodu vždy pěknou.Spíš spoléhám na provětrání záhonu-to je na možnost rychlejšího proschnutí listů po dešti a ranní rose |
 |