Příspěvky uživatele - 16.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plody černého rybízu, 26.5.2009
Taky jsem zasadil na podzim stromkový černý rybíz a plody mám.
Proč mi bouchlo domácí víno?, 26.5.2009
Kdysi dávno, jsem dělal šťávu z bezu. Dal jsem jí do panelákové "špajzové" skříně, vyletěl špunt a asi půl láhve vyteklo/cca 0,5l/. Přiběhla spodní sousedka, co děláme, že jsme jí vytopili... Takže pozor i na bezové květy.
Hubení much, 25.5.2009
Ten elektrický, jak mívají v hospodách-moucha letí za světlem a spálí se- by ve stáji nefungoval?
Usychynie hrachu, 25.5.2009
U takto uschlých hrachů, kořínky zůstaly nebo je sežrala myš, nebo hryzec? Nebo jsou kořínky u uschlých uhnilé? Ty semínka co nevzešly zůstaly v hlíně, nebo zmizely-sezobl je bažant, holub ap, nebo zase uhnily-zkřenčely? To může být něco z mnoha... celý příspěvek >
Polehnutý hrách, 25.5.2009
Sběr ze 6 řádků 25 cm od sebe?Lze např takto:  z krajních a kam dosáhnu pro děti a pro sebe na přímou spotřebu. A až zjistím, že je většina "tak akorát" totální sběr do mrazničky nebo do sklenic, jak je kdo zvyklý. Polehlý bych se... celý příspěvek >
Co se starými bramborami, 25.5.2009
Při příští úrodě a uskladnění to zkuste 3x-4x za uskladněnou dobu odklíčkovat. První vychází tak před vánocemi, pak únor a duben. Já to tak dělám mnoho let a ještě teď mám brambory, jako bych je vytáhl právě z řádku.Bez klíčků a pevné.
Vinný sklípek, 22.5.2009
Ani se nedivím, že se do radění v tomto případě zatím nikomu nechce. Kluci na to studují 4 roky, zedník se učí celý život a vy chcete rady na otázky, které samy o sobě by vydaly na několik kapitol-výkop, izolace... Podle mého názoru to chce si... celý příspěvek >
Mravenci v zahrade, 21.5.2009
Že mravenci nežerou zeleninu? Dva příklady: ředkvičky a jahody ano.
Mravenci, 21.5.2009
To je zajímavá rada. Jen mne zajímá: včera jste dali půl malé lžičky se sirupem a už máte pokoj od všech mravenců? Takový účinek, nebo bylo mravenců málo?
Mrkev - nevzešla, 21.5.2009
A ještě rada. Udělejte třetí pokus, ještě je čas vhodnou mrkev nebo karotku vyset. Ale dodržte správný postup. Přeji úspěch, každý nějak začíná.
Mrkev - nevzešla, 21.5.2009
Protože rád experimentuji, vysel jsem 8 druhů mrkve a karotky. Všechny vzešly. V semenech to tedy není. Je to jednoznačné, hloubka do 1cm maximálně! a zem nesmí do doby vzejití vyschnout. A řídím se orientačně známou zkušeností, jak je velké semeno... celý příspěvek >
Kdy je česnek zralý?, 19.5.2009
Žloutnutí špiček je nedostatek dusíku. Jestli je česnek paličák, až se palice objeví, všechny uřezat, nechat pár kontrolních. Až se narovnají, je čas sklízet. U nepaličáku sklízím, až začne nať hodně polehávat.Jinak pozdní sklizeň může mít za... celý příspěvek >
Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 18.5.2009
Loni sousedka vysadila rajčata z teplého bytu a strefila se do teplot kolem nuly. Všechny lista zbělely. Myslel jsem, že už se to nevzpamatuje.Postupně se to upravilo a úrodu měla velmi pěknou.
Co pod pletivo?, 14.5.2009
A mockrát zachytím o ukončení plotu, to je pak broušení.
Co pod pletivo?, 14.5.2009
Použil jsem trávníkovou pojezdovou obrubu 22x12 tl 4,5cm.Zapadá to do sebe a dají se s tím dělat i zatáčky kolem záhonů, kde nechcete trávu a sekačkou by to už nešlo posekat pro blízkost květin a pod.Kola sekačky jedou po této ležaté obrubě a... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika