Příspěvky uživatele - 152.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oskeruše - zkušenosti s pěstováním, 10.2.2011
Ze semenáčů jich spousta jakoby z ničehonic zajde, ale u těch co vydrží nemám s nemocemi žádný problém.
Oskeruše, 27.5.2010
Mě letos omrzlo lecos ale oskeruše žádná. Ono jde především o dobré vyzrání pletiv - nehnojit cca od července dusíkem
Černý kořen, salsyfy - ale s fialovým květem, 4.5.2010
Je to kozí brada.
Rozmnožovanie gaštana jedlého, moruša čierna, 26.1.2010
Všude píší že m. trnavská je bezsemenná, tak co by mělo klíčit?
Quercus ilex, 26.1.2010
Zkouším ho už čtvrtým rokem zimovat venku, vždy přijde o listy a mladé větvičky, jednou zmrzl skoro až k zemi, ale zatím vždy obrazil. Maxima mrazu cca -20 stupňů.
Dub červeny rozmnožovyni, 26.1.2010
Nevím neslyšel jsem o tom, nejspíš ne. Pokud jde o Quercus rubra - nejlepší je nasbírat žaludy a neprodleně vysít. Je běžně vysazován určitě nějaký plodný strom najdete.
Éleagnus, dobré ovoce roste snadno, 17.11.2009
Jen pár druhů rostlin se mi nepodařilo vypěstovat se semene a jedním z nich je Hlošina mnohokvětá. Rád bych zjistil co dělám špatně. Třikrát jsem zkoušel semena od Rezla s nulovým výsledkem. (to samé s Elaeagnus umbelata)
Hloh, 17.11.2009
Už léta řeším co je to za druh.Crataegus pinnatifida je i můj favorit. Jen s tou chutí bych nesouhlasil, protože je vcelku dobrá sladkokyselá, kdežto domácí druhy (oxycanta, monogyna) jsou chuti fádní a moučné.
Ziziphus, 12.11.2009
Cicimek má takovou zvláštnost, že když požvýkáte list, tak přestanete vnímat sladkou chuť. Třeba to bude pro někoho to bude přínos. Vladimír.
ideto lahko, 27.12.2006
doporučuji rízkování v zimě, od opadu jehličí az do silnějších mrazů narezte cca 25cm větvičky a ulozte po poslední očko do rašeliny nebo je tak na záhon. Na jare napíchejte jednotlivě do květináčků do kvalitní zeminy. Málo pracný způsob... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika