Příspěvky uživatele - 129.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009
Presně to jsem si také původně myslel, ono to na fotce neni vubec vidět, ale ten konec průži je orýsovaný u středu podložky, uplně téměř u samé hřídele, a to hodně hodně, jak by se tam pak ta stopa dostala?
klidně se s vámi všemi vsadím a to o pěknou částku, a budu bohatý pak zajdem na SOLO ať nam to vysvětlí, ale přátelé je to opravdu tak...
Tak jeste jednou a na posledy se pokusim to vysvětlit.. jak šnek tak i podložka se točí na stejnou stranu, po směru hodinových ručiček. podložka je hnací, šnek je hnané ustrojí. oboje se točí stejnou rychlostí, pokud začnu šnek brzdit, sice se oboje... celý příspěvek >
nemýlíte, ale nehledáme řešení, já to řešení mám, a vím, Že se nemýlím, ono když to zkusíte rukama na pile, tak je to jasné v sekunde, ale jak jsem zjitil, tak je to velmi tezké na predstavu, pokud pilu nemáte. Ja se jen snazim zde zbytek presvecit,... celý příspěvek >
Aaaa uz chapu co se vam vsem nelíbí!!! Ale musíte si predstavit že rotační rychlost hřídele je vyšší než šneku, takze se vam vuci sneku otaci na druhou stranu.. Sice pomalou ale ano!!!
oje tak s vámi je to težké, jestli se vám roztahuje, tak to jste z jine planety
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Obsahuje fotku
Vaše představy jsou vpodstatě správné, ale zeptám se, proč to v hlavně neroztočíte na druhou stranu? pak to bude vpořadku 
Točivý moment zde jde od podložky s otvorem.. .. ja chapu ze to nemate v pred sebou na stole, to se pak spatne predstaví...
Pruˇina žlábek před sebou netlačí, ba právě naopak!!!
Ne ne ne prostě ne . Pružina se stáčí o podložku třecí silou nikoliv roztahuje, musíte si představit směr rotace v takovém směru, aby se stáčela! vsechny souřásti pokud se točí, točí se stejným smětem. Připusťme tedy ze se točí vše, jak šnek, tak... celý příspěvek >
No vidíte to a mýlíte se..
nene, kdyby skočila do velké dírky tak je to její skok poslední, naštěstí to ani přez osazení na šneku není možné. Jinak ještě bych upřesnil, že je důležité představit si směr otáčení takový aby docházelo je stáčení pružiny, nikoliv roztahování. Taky... celý příspěvek >
Rád vysvětlím, jen nevím jestli najdu správná slova, protoze z meho predchoziho popisu jsem myslel ze je to jasné. Prostě a jednoduše, pružinka je dost pevně sevřená dvěma plochami z jedné strany šnekem, tam ani díky žlábku v plastu proklouznout o... celý příspěvek >
Teorie o odstředivých silách opusťte, ubezpečuji vás, a vřte nebo ne (já jsem taky nevěřil) jsou zcela mylné! Nyní čtěte dobře, je to prostčí než se zdá. Celá spojka není odstředivá, nýbrž třecí. Když celou sestavu dáte dohromady, otáčí se vše, jak... celý příspěvek >
Věřte nebo ne, už jsem na to přišel a zprovoznil. Po třech dnech bádání a přemýšlení (i ze spaní) a vymýšlení teorií, už to mám a řeknu vám, že by jsme se měli vrátit na ZŠ oba  T.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika