|
Příspěvky uživatele - 18.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chřadnoucí modřín, 23.6.2008 Děkují, dnes už můžu napsat, že jste mi pomohla modřím zachranit, idyž vypadal žalostně, začal opět poštět zaravé větvičky... přišti rok postřik budu opakovat. Díky |  | medvědí česnek - využití, 29.3.2007 Prosím poraďte, jak připravit tinkturu z medvědího česneku, popřipadě i další možnosti prodloužení sezony na využítí byliny. Mám zájem i o zajimavé recepty týkyjíci se medvědího česneku. Můžu ho zamrazít? Děkují.. |  |
|  | prosba, 1.12.2006 Děkují za radu, na jaře jak budu sadit rajčata, tak to opravdu vyzkouším, měla jsem za to když je sadím do kompostové hlíny tak to stači, na do, že potředuji vápník jsem nepomyslela, jinač mívam velkou úrodu,ale boužel takto poškozené... celý příspěvek > |  | Ořešák neplodí, 1.12.2006 Máme na zahradě vlašský ořech, strom starý si tak 30 let . Poslední větší úrodu jsme měli tak asi před čtyřmi roky. Od té doby má jenom pár ořechu, vlahy má dost, tak co mu dát, ať memáme z něho jenom listi. Děkují Halina |  |
|
|
|