|
Příspěvky uživatele - 33.171
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Traktůrek a baterie, 29.3.2007 Tak díky za rady. Baterii jsem už zakoupil.Traktůrek zase jezdí. Chtěl bych se zeptat, jak se o baterku mám starat, aby mi vydržela co možná nejdéle. Jsou na to nějaký rady? Díky |  | Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší., 29.3.2007 Tak tomu bych i věřil. Mám doma takového staříka Homelite, celokovová konstrukce, úplný hotový umělecký dílo. Škoda jen, že už nefunguje. |  |
|  | Traktůrek a baterie, 26.3.2007 Ahoj,chtěl bych se zeptat zkušenějších. Mám zahradní traktůrek (na sekání trávy) Honda, je tam motor 13 HP. Problém je v tom, že mi po x letech odešla ta baterie, která tam byla. Chtěl bych se zeptat, zda je možné, abych tam dal normální autobaterii... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s motorovým rosičem, 5.3.2007 Funguje naprosto bezvadně, doporučuji. Ještě jsme s ním neměli jedinou závadu. |  |
|
|
|