Příspěvky uživatele - 120.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 20.2.2014
Tak jsem v pulce unora vysel a rostlinky jedou opet hrozne nahoru  (5cm) a jsou tenke. Zatim maji delozni listecky. Az vyrostou nove listky, tak je presadim do velkych kelimku od jofurtu. Muzu je zasadit hluboko? Dat je treba o 3 niz nez jsou... celý příspěvek >
Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší., 29.3.2007
Podrobnosti na základě kterých jsem psal svůj příspěvek je možné přečíst v dokumentu na adrese:http://rapidshare.com/files/23319171/letak_HISTORIE_HECHT_04_2006_web.pdf.html Vojta
Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší., 29.3.2007
Firma HECHT jako výrobce malé zahradní techniky neexistuje. Je to jen označení výrobků které jsou vyráběny pro českého dovozce malé zahradní a lesní techniky. Tento dovozce se jmenuje WERCO a najdete ho na www.werco.cz  Tuto informaci mám od... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika