Příspěvky uživatele - 248.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zazimování jezírkových rostlin, 14.10.2009
Například Bábelka, vodní hiacint atd.
Olej v TK14, 14.10.2009
No to jsem si taky myslel, moc dobře vím jak vypadá olej v dieselovým motoru. Bylo ho málo to jo, ale je úplně čistej a průhlednej. Je možný že tam kdosi nalil cosi ale i tak po třech letech?
Zazimování jezírkových rostlin, 13.10.2009
A co plovoucí rostliny, je možnost že by přezimovali třeba v kýblu v zimní zahradě kde je v zimně tak kolem 10°C
Olej v TK14, 13.10.2009
Před třemi letyjsem koupil vyřazené TK z technických služeb. Od té doby jsem na olej nekoukal, teď jsem ho chtěl vyměnit a je možné že je olej tak řídký a čirý že ani není vidět na měrce?
TK, TZ, MT, Holder, 8.9.2009
To MESHANY... Frézu už mám téměř dodělanou. (až bude dodám foto) Bavil jsem se s odborníkem přez hydrauliku a řekl že čerpadlo na TK je na takovou frézu každopádně slabý a sčítnul mi kompletní hydrauliku na pohon cca na 10tis Kč s tím že výkon... celý příspěvek >
Mulčovat nebo sbírat trávu?, 8.9.2009
Chtěl bych koupit sekačku, ale nevím přesně jaký typ... Jestli stačí pouze mulčovácí nebo jestli je lepší klasická... Chtěl bych vědět, zda bude zachována určitá kvalita trávníku, když budu jen a pouze mulčovat... Nevím přesně, jestli... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder, 13.7.2009 Obsahuje fotku
Pustil jsem se do výroby sněhové frézy před T4K. Poradí mi někdo s jak pohonem? Chtěl bych jí pohánět hydraulickým orbitálním motorem, ale nevím jestli to vůbec čerpadlo utáhne a samozřejmně vyvstávají další problémy s úpravou hydrauliky.
Kdo nebo co mi žere plovoucí rostliny, 3.7.2009
Mám tři koi a tři karasy a rostlin hodně (lekníny, hiacinty, bábelky atd.) a nezaznamenal jsem že by mi něco vožírali. A to mi připadá že jsou letos hladový jak psi. Skoro pravidelně je dvakrát denně krmím a baštěj a baštěj.
Male ciste jezirko, 2.7.2009
To je fakt loni nám to někdo poradil a tak jsme je nachytali kdesi v přírodním rybníku a voda byla dost dlouho čistá ale časem je ryby zřejmně sežerou. Bohužel letos jsem objel rybníků několik a nikde ty mršky malý nebyli. Dají se někde koupit?
Proti zamrzání jezírka, 2.7.2009
Tak to mě také zajímá, přemýšlím o něčem elektrickým. Poslední zimu jsem měl led tak cca 20 cm vysoký a myslím že nějaký plovák to nezachrání. Zatím to řeším tak že na zamrzlou hladinu postavím velký hrnec s vroucí vodou a on se protaje.
TK14 a sněhová fréza, 1.7.2009
Jeho nástupce MT8 má výkon čerpadla 17 l.min a tlak 8Mpa myslím že by to mohlo být u malotraktoru TK14 stejné.
TK14 a sněhová fréza, 30.6.2009
Zdravím, mám dotaz. Vyrábím si sněhovou frézu k malotraktoru TK. Problém je z pohonem. Jediná možnost která mě napadá je hydromotor. Otázka zní: Je vůbec nějakým způsobem možné se sériovým čerpadlem atd. pohánět sněhovou frézu např. nějakým... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika