|
Příspěvky uživatele - 232.223
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jehličnany v malých zahradách, 14.4.2007 ..pokud má jehličňan geneticky daný vzrůst třeba 8 metrů, tak ho težko udržíte střihem, aby vypadal normálně na 2 m.. ..jedině, že byste ho neustále každý rok vykopala a přesadila, aby se soustředil na růst kořenů a ne kmenu...Marion |  | Jehličnany v malých zahradách, 29.3.2007 ..to jsem byla já :o), zapomněla jsem se podepsat ...no tak to je tedy opravdu síla, nechápu jak to může autor s klidným svědomím vydat...dneska chce opravdu vydělat kdekdo za jakoukoliv... celý příspěvek > |  |
|  | pyracantha coccinea- živý plot, 28.3.2007 ..asi máte samčí rostlinu, proto neplodí. Plodí jen samičí rostliny ...
Marion |  | Jehličnany v malých zahradách, 23.2.2007 ..náhodou jsem našla na http://dendro.mojzisek.cz/rod.php?id=51 , že Pinus nigra ´Columnaris" dorůstá do výšky 10-20m. Ostatní jehličňany jsem nehledala... takže teď mě napadá důvěřuj,ale prověřuj... |  |
|
|
|