Příspěvky uživatele - 75.104

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Modrá Hortenzie - sázení, 11.11.2009
Souhlasím, jen bych připojila, že jsem hortensii sázela na jaře. I když vím, že byla původně růžová, usiluji aby kvetla modře. Částečně se mi to daří díky hnojivu na modré hortensie a taky jsem dostala radu, abych k ní do hlíny zapíchla kus železa.... celý příspěvek >
Pivoňka - záchrana, 11.11.2009
Zdravím a prosím o radu zda je možné zachránit letitý trs pivoňky, který poslední 2 roky jakoby slábne. Výhony i květy jsou podstatně slabší a řidčí. Nebo už má "své za sebou" a je třeba ji nahradit novou? A v tom případě lze zasadit novou... celý příspěvek >
Kosatce co s nimi?, 11.11.2009
Musím potvrdit! Kosatce, které mám už mnoho let, byly původně modro-fialové, taková ta klasická barva. Ale také už hromadu let kvetou jen bíle. A to mě docela štve, protože mi v zahradě modře nic nekvete . Takže je postupně likviduji.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika