|
Příspěvky uživatele - 209.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růže, 10.12.2009 Džunglovito se mi taky líbí. |  | Jak řezat růži na kmínku?, 10.12.2009  Vy už máte vysazeno, ale pro ty co o tom uvažují.Na stránkách p.Šípa jsem našla růži vhodnou na nízké živé ploty- Pompon de Borbogne, stolístka, řez po odkvětu, výška kolem 0.5m. Je to historická růže, proto ten řez po odkvětu. Jak píše paníDana... celý příspěvek > |  |
|  | Růže, 10.12.2009  Pauls Himalayan Musk máte jak dlouho?Prý může mít i 10m, to je panečku obr. Z vonících historických je ještě nabízená Louise Odier, asi 180cm. |  | Růže, 10.12.2009 Austin nabízí Anne Boleyn, Benjamin Briten, Grace, Munstead Wood(tu u nás sai neseženete), ty ostatní u p.Šípa, u Pelců, proplant a možná i jiní. Dejte do google patio rose, vyjedou Vám nějaké sorty.
Hodně růží má vyšlechtěn Poulsen-například... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 10.12.2009 Nádhera, obdivuji vaší trpělivost |  | Kočka na zahradě, 9.12.2009  Výborný příspěvek, my už kočku nemáme, přejelo ji auto. Zato náš pes likviduje v tomto počasí trávník.
Osobně si myslím, že se všeobecně zveličují infekční choroby, asi je málo alergiků. Nepamatuji si, že by nás doma nějak rodiče chránili, jsem... celý příspěvek > |  | Růže a ostatní, 9.12.2009  Kájo dík, nabízí je proplant, nebudu čekat na p.Šípa. Ale už hlásí zimu, teď už to nestihnu tak na jaře. Větší keře se mi taky líbí, je to větší paráda než velkokvětky, když kvetou. |  | Růže, 9.12.2009 Kolem toho Vašeho plotu v červnu to musí být nádherné chodit. Něco podobného jsem viděla v jedné vesnici před 3lety a to mě inspirovalo-vysadila jsem vyšší růže(climber se tomu říká). Oni tam měli vysazenou oranž.asi Westerland, obrovský keř a ještě... celý příspěvek > |  | Růže a ostatní, 8.12.2009 Kájo, jak je velká C.P.Margareta? Má opravdu až 2m, nebo je to velký keř. |  | Růže a ostatní, 8.12.2009  Víte ty lilie se musí usadit, ony sice kvetou většinou prvním rokem po nasazení, ale jsou malé a mají většinou 2-3květy. Jsou to cibuloviny, to my víme. A můžete ukázat své růže. |  |
|  | Růže, 8.12.2009  Dobrý večer, k těm potvůrkám-letos se jim opravdu dařilo, první vlna kvetení u nás skoro nebyla, většina poupat sklesla a uschla. Našla jsem na netu nový přípravek, jmenuje se Mospilan, proniká pletivy do rostliny a škůdcům prý pak nechutná, koupila... celý příspěvek > |  | Růže, 7.12.2009 Ano, díky a dobře se řízkuje. Jen nevím co s nimi.
Gertruda mě tedy překvapila, no uvidím, prý nechce moc po druhé kvést a musí se střihat. To zákoutí s plaménkem a pivoňkou je božské. Nevíte jak se jmenuje ta pivoňka. |  | Jaz zazimovat citron venku na zahradě?, 7.12.2009 Taky jsem kdysi zasadila citroník koncem května do záhonu. Na podzim jsem jej vyryla-neprotestoval, normálně přežil. Ale už to nedělám, mám jej ve velkém květináči a jednou za 2xroky jej přesadím do nového substrátu. |  | Růže a ostatní, 7.12.2009  Jsou to orintpety.Kříženci orientální a čínských lilií. Prodávají je LB, LG,pan B, v září měl nabídku i martagon(ten měl obrovskou nabídku, možná že bude mít i na jaře). Potřebují více času, takhle kvetou druhým rokem(pan B),někdy až třetím- ti... celý příspěvek > |  | Růže a ostatní, 6.12.2009  A další.Lilií není nikdy dost. |  |
 |
|
|
|