|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zasilková zahranictví, 19.8.2009 no, na okraj kvalitní a levné není, jako neznamená, že vše drahé je dobré, je to tázka poměru kvality a ceny.. |  | Kopretiny, 19.8.2009 Nemyslím, že dostanu odpověď nebo že by přeci jen? Nicméně vyzkouším na svých chryzantémách kopretinách a uvidím. Děkuji za podnětnou diskuzi... |  |
|  | I toto je Mountfield, 19.8.2009 hm, pro CH.A. tenhle příspěvek je ne trochu ale dosti na hraně. napsat o někom, že nedodržuje zákony(M), je skoro na TO. |  | Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 19.8.2009 Pardon, očním kukátkem na kůži? Opravdu petrolej a česnek, tak to bych asi nevydržela. a kdy, hned jak se zakousne, to bych asi nedělala nic jiného než číhala s kapátkem v ruce, já opravdu nerozumím. |  | Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 19.8.2009 a jak se to používá? Prosím, |  | Kopretiny, 19.8.2009 Tak já jsem nikdy neslyšela, že by se to doporučovalo u trvalek? Kde konkrétně se to doporučuje. Díky. |  | Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 19.8.2009 Jak kvete, každý rok? |  | Kopretiny, 18.8.2009 Pardon. IVance patří tento vzkaz. Máte zřejmě zálibu nebo pořebu míti zahrádku uklizenou, takže i listy jahodníku, které stříháte , se vám nehodí z estetického hlediska. K tomu nelze... |  | Kopretiny, 18.8.2009 Ivanko, není to nic proti Vám ale trochu si protiřečíte. Jste "totální začátečník " a nikdy jste neviděla , atak dále... děláte si legraci? |  | Kopretiny, 18.8.2009 HM, je to jasné, protože se vám kopretiny "jinak šíleně množí" vy je ustřihnete proto, aby se tak nemožily... |  |
|  | Kopretiny, 18.8.2009 To, že jste to neviděla neznamená, že to není ve skutečnosti možné. Moje zkušenost je toková jakou jsem napsala a nikdy bych nedoporučila jiný postup pro někoho jiného. |  | Jezirko melke nebo hluboke, 18.8.2009 Čistou vodu v jezírku můžete mít, když bude na dně něco rašeliny. |  | Nenáročné skalničky mezi skupinku kamenů do předzahrádky?, 18.8.2009 Moc jsem nepochopila, jestli tam zůstala lípa nebo byla už skácena?
To je zásadní, asi pak z toho by vycházely rostliny. Nicméně, do předzahrádky se skalka jako taková nedoporučuje. Své o tom vědí zahradní architekti. |  | Kopretiny, 18.8.2009 Muj nazor je. že tímto seřezáním po prvním kvetení a poté, co trvalka-kopretina obrazí znovu, se může vysílit a a ztrácí sílu. Místo aby si po květu odpočinula a zazimovala na nové kvetení příští rok, tak je nucena ještě jednou na podzim obrazit a... celý příspěvek > |  | Koňský hnůj, 17.8.2009 vemte si na zahradu čerstvý, zkompostujte si jej a budete vědět, že je to tak správné. |  |
 |
|
|
|