Příspěvky uživatele - 143.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zasilková zahranictví, 19.8.2009
no, na okraj kvalitní a levné není, jako neznamená, že vše drahé je dobré, je to tázka poměru kvality a ceny..
Kopretiny, 19.8.2009
Nemyslím, že dostanu odpověď nebo že by přeci jen?  Nicméně vyzkouším na svých chryzantémách kopretinách a uvidím.  Děkuji za podnětnou diskuzi...
I toto je Mountfield, 19.8.2009
hm, pro CH.A. tenhle příspěvek je ne trochu ale dosti na hraně.  napsat o někom, že nedodržuje zákony(M), je skoro na TO.  
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 19.8.2009
Pardon, očním kukátkem na kůži?  Opravdu petrolej a česnek, tak to bych asi nevydržela. a kdy, hned jak se zakousne, to bych asi nedělala nic jiného než číhala s kapátkem v ruce,  já opravdu nerozumím.
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 19.8.2009
a jak se to používá? Prosím,
Kopretiny, 19.8.2009
Tak já jsem nikdy neslyšela, že by se to doporučovalo u trvalek?  Kde konkrétně se to doporučuje. Díky.
Mate niekto Oleander zasadeny v zahrade? Ako prezimuje?, 19.8.2009
Jak kvete, každý rok?
Kopretiny, 18.8.2009
Pardon. IVance patří tento vzkaz.  Máte zřejmě zálibu nebo pořebu míti zahrádku uklizenou, takže i listy jahodníku, které stříháte , se vám nehodí z estetického hlediska.   K tomu nelze...
Kopretiny, 18.8.2009
Ivanko, není to nic proti Vám ale trochu si protiřečíte. Jste "totální začátečník " a nikdy jste neviděla ,     atak dále... děláte si legraci?
Kopretiny, 18.8.2009
HM, je to jasné, protože se vám kopretiny "jinak šíleně množí" vy je ustřihnete proto, aby se tak nemožily...
Kopretiny, 18.8.2009
To, že jste to neviděla neznamená, že to není ve skutečnosti možné.   Moje zkušenost je toková jakou jsem napsala a nikdy bych nedoporučila jiný postup pro někoho jiného.  
Jezirko melke nebo hluboke, 18.8.2009
Čistou vodu v jezírku můžete mít, když bude na dně něco rašeliny.
Nenáročné skalničky mezi skupinku kamenů do předzahrádky?, 18.8.2009
Moc jsem nepochopila, jestli tam zůstala lípa nebo byla už skácena? To je zásadní, asi pak z toho by vycházely rostliny. Nicméně, do předzahrádky se skalka jako taková nedoporučuje.  Své o tom vědí zahradní architekti.
Kopretiny, 18.8.2009
Muj nazor je. že tímto seřezáním po prvním kvetení a poté, co trvalka-kopretina obrazí znovu, se může vysílit a a ztrácí sílu. Místo aby si po květu odpočinula a zazimovala na nové kvetení příští rok, tak je nucena ještě jednou na podzim obrazit a... celý příspěvek >
Koňský hnůj, 17.8.2009
vemte si na zahradu čerstvý, zkompostujte si jej a budete vědět, že je to tak správné.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika