Příspěvky uživatele - 143.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Levná filtrace pro malá jezírka (do 1 kubiku), 12.5.2008
Vy jste ale koumák
Nízká koncentrace - řiďte se návodem, případně, 4.5.2008
diky za prispevek, uz jsem se tak dlouho nezasmal  :-) 
Rychlokurz zahradničení, 10.4.2008
Přesně chápu, jak se cítíte. Jsem na mateřské a času mám přesně tolik, kolik mi vymezí polední spánek prcka. A to ještě musím uvařit i manželovi, pracuje doma. A večer padám na ústa, někdy na zahradě, ale většinou tam už nic nevidím. Sem tam vyšetřím... celý příspěvek >
Brigs and Straton - porucha?, 17.3.2008
Porucha vyřešena. Po výměně všech benzínových hadic a filtrů se nic nestalo. Pak jsem nalil Metabond do oleje - taky nic. Nakonec jsem pořádně sešteloval odstředivé kolečko v motoru, co je napojeno na plynové pružinky, a to zabralo. Motor si... celý příspěvek >
Brigs and Straton - porucha?, 6.3.2008
Palivovou hadičku jsem samozřejmě vedl pod krycím plechem motoru-už jsem ji vytáhl. Svíčka je BS19LMR. Jakou jinou alternativu byste doporučil a jaká mezera má být mezi zapalováním a magnetem? Zatím Vám děkuji za Vaše reakce. Motor budu zkoušet... celý příspěvek >
Brigs and Straton - porucha?, 3.3.2008
Motor asi 15min po nastartování běží a snáší zátěž normálně. Potom zátěž snáší s čím dál většími problémy, až náhle vypne. Když ho znovu nastartuju, snáší zátěž špatně, pak vypne. Svíčka, vzduchový a palivový filtr jsou nové. Karburátor... celý příspěvek >
Brigs and Straton - porucha?, 1.3.2008
Dobrý den Potřebuji poradit. Mám horizontální motor 8HP po generálce a výbrusu, vše běží jako na drátkách, ale po zahřátí a zátěži pomalu ztrácí výkon a otáčky až " chcípne". Po jeho opětovném nastartování zase chvilku běží a potom zase úplně ztratí... celý příspěvek >
orchidee nádoby na pěstování, 22.1.2008
No nic levného tyhle vázy...
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika