|
Příspěvky uživatele - 96.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
zimolez kamčatský - top odrůdy, 11.10.2008 Ty obrázky v katalogu jsou upravované, jsou tam přidávané plody případně květy digitálně :-) |  | Prunus tenella (mandloň nízká), 5.10.2008 Správně to píše pan Stanislaw, P. triloba je všude, ale P. tenela je problém, ta se nějak nevyskytuje a přitom by se mi hodila, takže prosím o radu, nebo kontakt na někoho, kdo ji má, děkuji :-) Tini |  |
|  | Motor jikov - zpětný chod, 1.9.2008 Na sekačce DAKR mám k pohonu použit motor Jikov 1454 s bezkontaktním zapalováním Z22. Po spuštění, zahřátí a zahájení práce tak asi po 10 minutách motor střelí a chytne zpětný chod, točí se na druhou stranu a sekačka couvá. Prosím odborníky, poraďte... celý příspěvek > |  | Škůdce na banánovníku, 17.8.2008  Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu ohledně napadených banánovníků. Na dvou z pěti banánovníků, které doma pěstuji, se mi na listech objevily takové malé hrbolky bílo-žluté barvy, po kterých jim ty listy usychají. Možná to má spojitost s malýma... celý příspěvek > |  |
|
|
|