Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kytky v demižonu, 23.12.2009
Dobrý den, tomuto způsobu pěstování se říká Wardův skleník. Teda, pokud si to dobře pamatuji. Už je to hodně dávno, kdy jsem viděl fota. Název pochází od jména člověka, který dokázal v nádobě, která byla záměrně sestavena ze skla jako nějaké honosné... celý příspěvek >
Projekt zdarma, 22.12.2009
Dobrý den. Napíšu to jako ten, koho tato práce živí. Není to žádná degradace ničeho. Nevím, jaký inzerát jste četl či četla, ale jde o to, že realizační firma Vám asi vypracuje kompletní projektovou dokumentaci zdarma v případě, že si realiazci této... celý příspěvek >
Kustovnice čínská, 22.12.2009
Trochu bych brzdil na Vašem místě. Lycium barbarum - kustovnice obecná má původ v jihovýchodní Evropě a Malé Asii (někdy je uváděna za jeho domovinu i Čína),  Plodem je vejcovitá bobule, která je ve zralosti šarlatově červená... celý příspěvek >
Kvas Oskeruše, 21.12.2009
Dobrý den, tak já bych se přeci jen trochu zastal anonyma, protože oskeruše je skutečně příbuzná hrušce, i když se to nemusí líbit. Je to čeleď Rosaceae, čili růžovité, kam hrušeň nepochybně patří také. Ačkoli se oskeruše dnes latinsky píše Sorbus... celý příspěvek >
Pestovani revy v minulosti, 20.12.2009
Dobrý den. Napíšu jen za sebe. Pokud bych se zajímal o pěstování révy u nás, tak bych mimo jiné hledal i takové názvy. Jako malé dítě jsem chviličku bydlel ve Vysokém Mýtě a tam je pozemek, který se jmenuje Vinice. Jde to stále najít na mapě.... celý příspěvek >
Zestaření pálenky pomocí ultrazvuku, 16.12.2009
Samozřejmě Vám věřím, ale vůbec si nedovedu představit, že bych toto někdy udělal. To raději zůstanu u klasických degustací se svými kamarády. U toho bývá víc legrace. Stanislaw
Žluté třešně, 16.12.2009
Dobrý den. Tato odrůda byla vyšlechtěna ing. Vondráčkem CSc. Byli jsme velcí kamarádi. Pan šlechtitel již bohužel nedávno zemřel. Už je to hodně dávno, kdy mně jeden stromek této odrůdy věnoval a stále jej pěstuji. Je naočkována na Coltu a celková... celý příspěvek >
Kladivo Fiskars 5Kg, 14.12.2009
Pokud si to dobře pamatuji z učení, což už je přes 40 roků, tak ty leta musely být vždy svisle. Název není podle léta, ale podle letokruhu, což je přírůstek dřeva za jedno vegetační období. Byla to jedna z prvních prací, které jsme se v učení... celý příspěvek >
Rozestupy mezi stromkovými angrešty a rybízy, 13.12.2009
Dotaz zněl na stromkové angrešty a rybízy...
Svestkove aroma, 13.12.2009
Dával jsem 3 sušené švestky na 1 litr do své slivovice před třemi lety a ty švestky v ní mám stále. Dnes je slivovice krásně zlatá a je to moje chuťově nejlepší slivovice co mám, a že jí mám opravdu dost. Nalévám ji zcela vyjímečně, všechno už je to... celý příspěvek >
Pane Tondo, jsem ovocnář a poměrně dlouho jsem na drátěnce pěstoval téměř stovku angreštů a vše bylo od sebe jen jeden metr. K čemu potřebujete při sběru ovoce stoličku, když Vám začíná korunka skoro ve výšce 1 metr? A nezapomeňte, že je nutný... celý příspěvek >
1 metr. Naprosto dostačující.
Magi bylinka, 9.12.2009
Máte pravdu prodejci, aby prodali tak rostliny nazývají falešnými jmény smil italský magi nebo kari, gynostemu ženšenem pětilistým, šantu musionovu šantou kočičí a talinum latnaté korejským ženšenem. Je to trestuhodné a prodejci by měli být... celý příspěvek >
Pracovni obuv, 9.12.2009
Dobrý den. Jako pracovní obuv používám klasické dobré Farmářky. Zrovna dnes jsem v nich stříkal Kuprikolem broskvoně. Ale na normální civilní chození mám již několikáté zimní boty s Goretexovou membránou a skutečně neznám nic lepšího. Ale je možné,... celý příspěvek >
Kladivo Fiskars 5Kg, 8.12.2009
Tak já jsem přímo z Litovle a je fakt, že pár komárů tady bývá. Ale zase na druhou stranu je tady všude místa dost pro všechny. Stanislaw
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika