Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kapia, odrody a sposob pestovania, 3.1.2010
Díky za objasnění, měl jsem v tom evidentně chaos. Hned jsem se mrknul na web a ta smržická Lydia na fotce mi to vyjasnila. Navíc to mám k nim kousek, tak ji možná letos zkusím. Stanislaw
Kapia, odrody a sposob pestovania, 3.1.2010
Dobrý den, řekl bych, že pod názvem kapie chápeme tvar papriky takový, jako je ten plod na tím melounem u prostředního snímku. Má mít soudečkový tvar a dost silné stěny. Stanislaw
Co je to za rostlinu?, 2.1.2010
Dobrý den. Zkusím jen tipnout. Mohl by to být Ruscus aculeatus - listnatec ostnitý. Ty lístky by měly trošku píchat. Používalo se to a stále používá do kytic. Stanislaw
Nahořklá slivovice, 2.1.2010
Dobrý den. Píše se o podrcení určitého množství pecek, ne jen o ponechání. Nechávám všechny pecky jak u švestkového kvasu tak i u meruňkového kvasu, ale žádnou pecku nedrtím. A výsledek po pálení je vzorný. Setkal jsem se ale s člověkem, jehož strýc... celý příspěvek >
Léčivé česneky, 1.1.2010
Kde se u nás dají sehnat léčivé česneky Allium stipitatum původem z Asie, léčivka tradiční čínské medicíny a severoamerický Allium tricoccum, který používali indiáni podobně jako se u nás používá česnek medvědí. Děkuji za jakékoliv informace... celý příspěvek >
Řez zanedbané jabloně, 1.1.2010
Proč hned kácet? V pohodě přeroubovat vhodnou odrůdou a za dva roky už máte pěknou korunku, která spolehlivě poroste. Stromek je to mladý, čili podzemní část bude pěkně ve formě. Ale i tenhle vyfocený by šel pěkně sesadit, akorát by to chtělo někoho,... celý příspěvek >
Výběr stroje pro ruční orbu, 31.12.2009
Ty úzké nudle polí vznikaly zpravidla tak, jak naši předci postupně tato pole přikupovali. Často pracuji s mapami a někdy je to až neuvěřitelné. Viděl jsem pole dlouhé přes 400 metrů a úzké jen 8 metrů. Ale je jasné, že majitelé k němu měli... celý příspěvek >
Živý plot z thují, 31.12.2009
Pane Douša, v přírodě je toho jedovatého mraky a přece tyto rostliny mají své škůdce zcela bez problémů. Viděl jsme okousané Thuje od srnčí zvěře v době plné vegetace, kdy měly jinou možnost pastvy zcela bez problémů. Co platí na člověka, na... celý příspěvek >
Borovica, 30.12.2009
Dobrý den pane Choma. Je to jasné, je to ona. Semeno v nich asi bude, šišky zůstávají na stromě zavřené klidně několik roků. Dejte je prostě někam na teplo a za nějakou dobu se Vám šiška otevře. Jak ale bude klíčit, to teprve poznáte. Jako zajímavost... celý příspěvek >
Borovica, 29.12.2009
Dobrý den. Pokud k ní máte přístup, poznáte to velmi snadno. Zkuste utrhnout šišku. U Pinus banksiana se vždy vytrhne i kousek dřeva. Je dvoujehličková, což je tuším vidět a šišky velmi dlouho vytrvají na stromě. Také jsou hákovitě zahnuté. Tuto... celý příspěvek >
Výběr stroje pro ruční orbu, 29.12.2009
Dobrý den. Jsem taky Hanák a nevím, jestli to je ten samý pán, ale na vlastní oči jsem viděl chlapíka, jak za tím táhal secí stroj na obilí a bez problémů. Sám jsem byl překvapený. Orat jsem s tím ale neviděl. Stanislaw
Co je toto za dřevinu?, 29.12.2009
No tak to ani náhodou. Je to přesně to, co píše paní Dana. Picea glauca "Conica". Pěkný večer přeje Stanislaw
investovat 16 tisíc je hodně. našla by se i nějaká čína za polovic, ale u té bych měl strach, jestli přežije záruční dobu. Honda bude sloužit ještě za 10let třeba vnukovi na vertikulaci trávníku.
ono to nebude až tak o zemědělství, ale o radosti z toho, že na té zahrádce něco roste. pochlubit se sósedovi, jak má velký brambory a tak. na takovej plácek bych vari nekupoval. pro amatéra je to moc velká těžká potvora a práce s ní není až tak... celý příspěvek >
Kdoule, 26.12.2009
No teda! To bych si hned dal, to musí být eňoňeňo! Takovéto ňamky můžu furt, podle toho taky vypadám. Pohodu přeje Stanislaw.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika