|
Příspěvky uživatele - 180.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak ostříhat zanedbanou vrbu, foto, 24.3.2010 Dobrý den. Je za sebe napíšu. Nestříhat. Je moc pěkná, maximálně prosvětlit. Pokud ta brána má na výšku necelé 2 metry, tak vrba není nijak velká. Jen bych vyřezal větve, které ji zahušťují, nic víc. Pokud uděláte výrazný řez, narostou dlouhé... celý příspěvek > |  | Rajče tyčkové stupické polní ranné, 23.3.2010 Pokud už má děložní lístky vyvinuty, a je jen v perlitu, tak bych je přepíchnul do substrátu, protože perlit je úplně hladový bez živin. Pokud jste tedy nezalil nějakým hodně slabým roztokem hnojiva. Jestli ho máte za oknem, tam přímé slunko nemůže... celý příspěvek > |  |
|  | Rajče tyčkové stupické polní ranné, 23.3.2010 Dobrý den. Zrovna nedávno jsem na stejný dotaz odpovídal. Je to zcela v pořádku, tomuto typu listů se říká bramborový list. Máte ale chuťově výbornou odrůdu, myslím, že budete spokojená. Není sice tak výnosná jak hybridy, ale ta typická rajčatová... celý příspěvek > |  | Odrůda Rosara, 22.3.2010 Dobrý den. Ten název je správně? Našel jsem jen červenou Radanu. Ale ta je moc pěkná. |  | Odrůda rajčete, 19.3.2010 Dobrý den. Je to v pořádku, říká se tomu bramborová nať. Ta Vaše odrůda má výbornou chuť, řekl bych, že budete spokojená. Jen výnos má menší, ale ta chuť to vynahradí. Stanislaw |  | Mandlovník, 19.3.2010 Dobrý den. Sice jsem kdysi četl článek o pánovi, který rouboval broskvoně, ale jsem zvědavý na to, zda se Vám rouby ujmou. Daleko snažší je totiž očkování, kdy přiroste úplně všechno. Dejte vědět, jak to dopadlo. Stanislaw |  | Neraší mi cibuloviny, 18.3.2010 Dobrý den. Šlápnite tam, kde jste to vysazovala a pokud se trochu propadnete, tak tam můžete mít hraboše, pro něž je to, co jste vysazovala, skutečná pochoutka. Což Vám samozřejmě nepřeju, ale zažil jsem to. Stanislaw |  | Prosím poraďte s určením odrůdy, 18.3.2010 Dobrý den. Ta žlutá by mohla být Oulinská jak píšete, ale taky Wazonova a ta červená by mohla být Malvazinka. Řekl bych, že to Zelená renkloda nebude, protože podle té přiložené mince by měla víc jak 5cm v průměru a to Zelená renkloda... celý příspěvek > |  | Zahr. arch. navrhl velký záhon trav. Jak bude vypadat?, 17.3.2010 Dobrý den. Znovu jsem si pročetl příspěvky, ale nikde jsem nenašel, že by paní zpochybňovala práci architekta. To, že se nad něčím pozastaví, to je dle mého v naprostém pořádku. Kdybych byl na místě toho architekta, tak bych paní nejdřív důkladně... celý příspěvek > |  | Zahr. arch. navrhl velký záhon trav. Jak bude vypadat?, 17.3.2010 Paní Evo, nejdřív k té první části. Chápu, že se těšíte na sázení, ale nejdřív je dobré vědět co a kam. Potom ještě budete likvidovat ten porost, který tam je teď a až potom sázet. Sázet to můžete sama, pokud víte co je co, ale to už je Vaše věc. K... celý příspěvek > |  |
|  | Zahr. arch. navrhl velký záhon trav. Jak bude vypadat?, 17.3.2010 Dobrý den. Řekl bych paní Evo, že to je zcela bez problémů. Už jsem si prohlédl ten Váš obrázek místa a řešení zahradníka by mělo být prima. Do zahrady je spolehlivý přístup a použití rostlin na slabou vrstvu půdy odpovídající. Ale pro zajímavost... celý příspěvek > |  | Zahr. arch. navrhl velký záhon trav. Jak bude vypadat?, 17.3.2010 Dobrý den. Udělejte to prosím jak píše pan Josef. Naskenujte to a dejte sem. Trochu mě zarazilo to, že není možnost záhon obejít, ale je nutné to nejdřív vidět. Stanislaw |  | Proč mi sadba vyčouhla?, 17.3.2010 Pravděpodobně hodně tepla a málo světla. |  | Jak ostříhat loňskou meruňku, 13.3.2010 Dobrý den paní Lído. Napíšu jen svůj poznatek ohledně meruněk. Sázel jsem jich do svého sadu 61, dnes už jich mám asi tak 25. A skutečně jsem se pokoušel zapěstovat korunky podle svých nejlepších znalostí, nebo jsem se o to alespoň snažil. Dnes to... celý příspěvek > |  | Jak ostříhat loňskou meruňku, 12.3.2010 Dobrý den. Může to ale být i záměr paní Lído. Dělávám to někdy taky tak, protože když je pro mě důležitý ten pupen, který směřuje ven z korunky, tak si ho ohlídám tak, že řežu na další pupen nad ním, čímž zabráním vysychání toho důležitého pupenu. Až... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|