Příspěvky uživatele - 129.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009
Vážený Pane Radku, mohu vás ujistit, že vas rozhodně nechci urážet, ani napadat, ani nicpodobného. Spíše poděkovat, protože jako jediný z diskutujících opravdu přinášíte cenné rady. Předchozím příspěvkem jsem vás chtěl mírně vyprovokovat, aby jste... celý příspěvek >
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Obsahuje fotku
Takže vážený pane RadekB, dal jsem si tu praci a pilu rozebral. Myslím že jste tu pilu viděl rozebranou pouze na obrázku a rád radíte, protože princip pouze odhadujete. Co jste tu napsal nedává smysl. Pružinka zapadne jedním ohnutým koncem do šneku a... celý příspěvek >
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 2.11.2009
ne ted nad tím premyslim to by vlastně taky nešlo, vždyt pružinka se musí otáčet, aby se mohla odstředivkou roztahovat, tak jsem zas na začátku T.
Tak uz jsem si tak nějak uvědomil, že je moje pružinka roztažená a kvuli tomu ecomatic nefunguje. Bez vás bych na to asi neměl šanci přijít, koho by napadlo, že se má pružince otáčkami zvětšovat průměr, když už neměla kam... To jsem princip pochopit... celý příspěvek >
Dobře dobře, omlouvám se Vám ale jsem asi natvrdlý. S VŠ technického směru tohle mi rozum nebere. V tom případě je asi něco na mé pile v nepořádku protože, pokud sestavu složím dohromady pak: Nasunu plastový šnek na hřídel, lze jím volně otáčet po... celý příspěvek >
Tak jak tak na to koukam tak to co popisujete (spřažení šneku se spojkovým bubnem přez dva výstupky) mají větší modely pil SOLO. Zde to není, jen je tu takový talířej s otvory.. nicmeně ten po dotažení odstředivky na levý závit zůstane přitažen a se... celý příspěvek >
Když je to tak hooodně jednoduche, tak to jsem jedno gigantické sloní ucho protože s tou spojkou mi to nedochází. Tom
Kdyby jste byl baba, tak vám dám rovnou hudlana, kde jste našel to krásné PDFko s rozpadovými obrázky, no prostě nádhera už to študuju.  Tom
Zdravím Vás také, přesně tak, podle zdravého selského rozumu, by to mělo být uděláno a bylo by to logické, jenže takový mechanizmus v pile prostě neni. Bud reklamní letáky lžou a daná pila to vůbec nemá, nebo je fígl o dost jednodušší a čerpadlo jako... celý příspěvek >
Kompresor olejovy nabo bezolejovy, 2.11.2009
U levných kompresorů bych svou pozornot hlavně zaměřil na několik věcí 1) Jestli je olejový - teměř vždy vyšší životnost 2) Jaký má motor - velmi důležitá věc! buď asynchronní s uklíky, nebo s kotvou na krátko bez uhlíků. První zmiňovaný je použití... celý příspěvek >
Vážení, vlastním MP SOLO 633. Je to lehká jednoruční pila určená primárně k prořezávání a vyvětvování stromů. Její provedení i dílenské zpracování, je na vysoké úrovni a mohu jen vřele doporučit.  Jelikož jsem měl pilu kvuli udržbě rozebranou... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika