Příspěvky uživatele - 78.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pilatka svestkova, 2.5.2007
Pri jakych teplotach strikat a jak dlouho nema prset! Dekuji
Kvetopas jablonovy, 19.4.2007
Takze podle vas je ochrana vuci strup. a pad.jen tahak na penize?
Kvetopas jablonovy, 18.4.2007
Je teda vubec nutne volit nejaky postrik na padli a strupovitost ?
Pilatka svestkova, 18.4.2007
Vcem je preoblem kdyz strom bohate kvete ale uroda je spatna-co zustane na strome je po dozrani chtove v poradku
Kvetopas jablonovy, 17.4.2007
Ve kterem stadiu je nejvhodnejsi aplikovat postrik,jaky?Dekuji
Pilatka svestkova, 16.4.2007
Zdravim vsecky priznivce dobe slivovice.U nas na Hradisktku ted abnormalne moc kvetou trnky a durancije.Je vhodne pri tak bohatem kveteni strikat???Mam obavy, ze pokud pocasi bude prat tak bude uroda tak velka ze se budou lamat vetve,tak radej bych... celý příspěvek >
Jak nejlip zastinit a vetrat, 15.4.2007
Mam sklenik 2,5x5m,3 okna a dvere 0,8x2m.Uz ted kolem poledne pri plnem otevreni nejde teplota niz jak 30 stupnu.JAK na to.dekuji
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 15.4.2007
Prosim jak mam spravne zmerit olej v motoru,kdyz po ocisteni merky a zasunuti a zasroubovani mi to porad zaspini olej skoro celou merku-stary olej jsem po zahrati vymenil a doplnil 0,6 l novy.Dekuji
Kdy povesit lepove desky?, 15.4.2007
Zdravim,maji se vyvesit na strom  uz na zacatku kveteni nebo tesne pred koncem kdy pilatky zacinaji napadat plody?Dekuji
Jak množit Buxus - krušpánek, 8.4.2007
Zdravim,slysel jsem o zpusobu namichat pisek a puda.dat ja do skleniku.nevim jak odebirat vetvicky -mlade,zatrhavat je nebo seriznout. Za jak dlouho zakoreni. Prosim poradte mi. Dekuji
Vysadba Kruspanku, 7.4.2007
myslite BUXUS.Kruspanek lidove receno
jak často mám teď na jaře zavlažovat čerstvě vysazené thuje?, 7.4.2007
Zalevat je muzete kazdy tyden,hnojit 3 krat rocne v mensich davkach.Studna jim urcite nevadi!!!!!
Vysadba Kruspanku, 7.4.2007
Kazdopadne  zivy plot je ztoho velmi pekny.Prirustky ma kole 0,4 m rocne
Praskani kminku u Durancii, 7.4.2007
Udejne strikat kuprikolem
Habr jak roste, 7.4.2007
Znam levnejsi zpusob jak nakoupit vysadbovy materyal!Staci zajit do listnateho lesa a mit otevrene oci.U nas na jizni morave to neni problem!
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika