|
Pilatka svestkova, 2.5.2007 Pri jakych teplotach strikat a jak dlouho nema prset! Dekuji |
 |
Kvetopas jablonovy, 19.4.2007 Takze podle vas je ochrana vuci strup. a pad.jen tahak na penize? |
 |
|
 |
Kvetopas jablonovy, 18.4.2007 Je teda vubec nutne volit nejaky postrik na padli a strupovitost ? |
 |
Pilatka svestkova, 18.4.2007 Vcem je preoblem kdyz strom bohate kvete ale uroda je spatna-co zustane na strome je po dozrani chtove v poradku |
 |
Kvetopas jablonovy, 17.4.2007 Ve kterem stadiu je nejvhodnejsi aplikovat postrik,jaky?Dekuji |
 |
Pilatka svestkova, 16.4.2007 Zdravim vsecky priznivce dobe slivovice.U nas na Hradisktku ted abnormalne moc kvetou trnky a durancije.Je vhodne pri tak bohatem kveteni strikat???Mam obavy, ze pokud pocasi bude prat tak bude uroda tak velka ze se budou lamat vetve,tak radej bych... celý příspěvek > |
 |
Jak nejlip zastinit a vetrat, 15.4.2007 Mam sklenik 2,5x5m,3 okna a dvere 0,8x2m.Uz ted kolem poledne pri plnem otevreni nejde teplota niz jak 30 stupnu.JAK na to.dekuji |
 |
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 15.4.2007 Prosim jak mam spravne zmerit olej v motoru,kdyz po ocisteni merky a zasunuti a zasroubovani mi to porad zaspini olej skoro celou merku-stary olej jsem po zahrati vymenil a doplnil 0,6 l novy.Dekuji |
 |
Kdy povesit lepove desky?, 15.4.2007 Zdravim,maji se vyvesit na strom uz na zacatku kveteni nebo tesne pred koncem kdy pilatky zacinaji napadat plody?Dekuji |
 |
Jak množit Buxus - krušpánek, 8.4.2007 Zdravim,slysel jsem o zpusobu namichat pisek a puda.dat ja do skleniku.nevim jak odebirat vetvicky -mlade,zatrhavat je nebo seriznout. Za jak dlouho zakoreni. Prosim poradte mi. Dekuji |
 |
|
 |
Vysadba Kruspanku, 7.4.2007 myslite BUXUS.Kruspanek lidove receno |
 |
jak často mám teď na jaře zavlažovat čerstvě vysazené thuje?, 7.4.2007 Zalevat je muzete kazdy tyden,hnojit 3 krat rocne v mensich davkach.Studna jim urcite nevadi!!!!! |
 |
Vysadba Kruspanku, 7.4.2007 Kazdopadne zivy plot je ztoho velmi pekny.Prirustky ma kole 0,4 m rocne |
 |
Praskani kminku u Durancii, 7.4.2007 Udejne strikat kuprikolem |
 |
Habr jak roste, 7.4.2007 Znam levnejsi zpusob jak nakoupit vysadbovy materyal!Staci zajit do listnateho lesa a mit otevrene oci.U nas na jizni morave to neni problem! |
 |