|
Výber Stiga krovinorez, 6.5.2014 Robin Subaru je dělo! |
 |
Husqvarna 560, 6.5.2014 Ke každému motoru je návod a doporučené palivo. Asi se chcete řídit podle pily, neboť do 4T dávat 100 okt je zbytečné a motor se více zahřívá. Už tak ty brigsy jedou s různými zakolísáními, zejména při nižších otáčkách. V pile je třeba používat více... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna 560, 6.5.2014 Pro svátečního pilčíka zkousnutelné. |
 |
Výber Stiga krovinorez, 6.5.2014 Názor tak 10 let zpátky. |
 |
Husqvarna 560, 5.5.2014 Zbytečně platíte za drahý benzín. Čím víc spotřebujete, tím víc se prodražuje a riziko ucpání karburátoru nehrozí. Sváteční pilčík si může dovolit litr za stovku když nastartuje dvakrát do roka. |
 |
Jakou sekačku na pozemek 250 m2, 3.5.2014 Na takový kousek je pojezd nevyužitý komfort. Nicméně kdy si o názorech na pojezd čtu, vždy nejsou objektivní. Třeba teď - pojezd na rovné plochy bez překážek. Pojezdu nevadí překážky, právě v nerovném terénu je pojezd velká přednost, do kopce... celý příspěvek > |
 |
Sekačku Viking?, 3.5.2014 Podle ceny je Viking mercedes. |
 |
Křovinořez z Mountfieldu, 30.4.2014 Komunální služby snad potřebují akceleraci víc, než na doma. Seču čtyřtaktem a doporučuju dříve jsem měl několik dvoutaktů a mají víc nevýhod než výhod, zdravější pracovní podmínky je největší výhoda čtyřtaktu. |
 |
Husqvarna 345 - zadřený motor, 30.4.2014 Klika se maže olejem na zámky, klikovka je mazána olejem v benzínu, na pohled je mastná. |
 |
Bramborový sud, 16.2.2014 Vypadá to velmi zajímavě. Jen jaká odruda dostupná v ČR tvoří hlízy v celé své délce? |
 |
|
 |
Očkování za oknem na zkoušku, 12.2.2014 Zkoušel jsem očkovat forkrtem uřezané výhony (rouby) jen tak na zkoušku jinými stromy jako myrobalán roub, očko - durancie, meruňka, myrobalán.Durancie roubík a očko merunka a myrob. Vypadá to pořád stejně ty očka navíc se to nějak blbě řeže ty řezy... celý příspěvek > |
 |
Roubování meruněk, 4.2.2014 Kluci zjistil jsem, že ačkoliv jsou to jednoleté letorosty ze staršího a velmi chutného stromu, tak jsou asi k ničemu protože jsou na těch 25 cm větvičkách všchny pupeny asi květní, tj. jsou evidentně všechny takové větčí jak listový. Asi to můžu... celý příspěvek > |
 |
Roubování meruněk, 28.1.2014 No jsem si říkal, že když je zas o vanocích teplo kam dám pak rouby, aby se zpozdily když nikde nebylo studeno. Čili nemožnost je zpozdit. Vypadá to že letos z roubování po celé ČR nic nebude díky teplé zimě. Když bylo v prosinci běžně 10 °C. Je to... celý příspěvek > |
 |
Roubování meruněk, 28.1.2014 Den,
kdy je možno prosím odebírat rouby meruňky, myslíte že už je pozdě nebo ještě brzo? Abych je zakopal do země na severní stranu domu. Může bejt i něco pod nulou při štípání roubů?
Dškuji |
 |
X-Torq, 7.12.2013 Japonci v Zenoahu vynález pojmenovali v roku 1998 strato charged. Jsou k tomu pěkný animace. |
 |