|
Křovinořez - rada, 15.5.2014 Nevidím problém ve Vašem názoru na levnou čínu, ale musíte rozlišovat. Vy jste někdo, kdo se závady nebojí a spolehlivost Vás netíží. Já si také koupím levněji pilu, kterou majitel neznalostí zastavil a stačí málo a mám za několik tisíc pilu, která... celý příspěvek > |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 14.5.2014 Pro paní Petru produktové video s českým vysvětlením
|
 |
|
 |
Mýt či nemýt benzinovou sekacku, 14.5.2014 Teď je otázka zda sekačku myjete kvůli sobě, abyste neměl na chodbě nepořádek a vůni usušených zbytků trávy, nebo v tom vidíte i plus pro sekačku. Sekačce stačí škrabka a sucho. |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 14.5.2014 Taky si myslím, že je to o obsluze. Ocasku B&D jsem měl s největším listem, kousl se v řezu a byl jako luk, vibrace do rukou a k větvi se musíte dostat. V tom je největší problém i nebezpečí úrazu. Větev je třeba odlehčit několika zkracovacími řezy a... celý příspěvek > |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 14.5.2014 Na řezání v koruně je ocaska na houby, protože si musíte vlézt do koruny a řezal jste tou ocaskou syrové dřevo? Já ano, ale jen doporučuji, co jsem viděl u jednoho zahrádkáře. Do vyšších stromů se s tím stejně nedostane. |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 14.5.2014 Teoreticky může být i něco zarostlé ve dřevě, i tak dnes není problém naostřit řetěz a mít takový krátký náhradní. |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 14.5.2014 Na ovocných stromcích než otupíte řetěz, tak to bude trvat dlouho. Horší je ostřit pilky. Řetěz Vám nabrousí kde kdo dnes má každý pilu. Potom se pochlubte ať jde práce od ruky.:-). |
 |
Dolmar ps 400 rv.1996 zahadzuje sviecku, 14.5.2014 Mohu, zkuste ještě jak se vypne vyšroubovat svíčku jestli dává jiskru. |
 |
Husqvarna 560, 14.5.2014 Přesně, dekompresor je na pile od toho, aby usnadnil start kdykoliv, ne abychom se báli zmáčknout čudl na pile. Ten je tam od toho, že se stisknout má. Na pile je víc páček, tak je nepoužívejte a dívejte se na pilu. |
 |
Sachs-Dolmar 112 - přechod z volnoběhu, 14.5.2014 Samotné zadření je otázka chvilky, jak se sejdou podmínky. Pilu jste tak z 99% na tvrdo zadřel vy jen už nikdo nezjistí jestli nebyla už načatá, než se jí zbavil. |
 |
|
 |
Dolmar ps 400 rv.1996 zahadzuje sviecku, 13.5.2014 Ověřte stav jehlového ventilu těsnost a jeho ovládání, membránu, kompresi motoru, svíčku. |
 |
Sachs-Dolmar 112 - přechod z volnoběhu, 13.5.2014 Na zadření stačí málo. Po M2T jste použil směs 1:50. Na obrázku je vidět čerstvé zadření, jinak by byl píst černý, kdyby poslal přidřenou pilu s uvolněným pístním kroužkem. Měl jste se zeptat na co pila jela, než jste ji koupil. |
 |
Husqvarna 560, 13.5.2014 když neni pile do vínku dáno v servisu to nedožene tak herr drvostep |
 |
Husqvarna 560, 13.5.2014 závěr je že jde s 560 zas do servisu umíš číst smajle |
 |
Husqvarna 560, 13.5.2014 dolmar je pila na které se může mačkat čudlík dekompresoru kdy chce než startujete a nelítáte po servisech |
 |