|
Příspěvky uživatele - 31.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kontejnerovaná třešeň, 24.3.2010 Rozhodně bych chtěla mít kmínek vyšší, chtěla bych mít vetší strom. Tak myslíte zatím nechat a po "sklizni" odstranit nejspodnější výhon? S terminálem nebude problém, výhon nejvyšší se dobře narovná a upevní. A jakým způsobem... celý příspěvek > |  | Kontejnerovaná třešeň, 24.3.2010 Dobrý den, koupila a zasadila jsem na podzim kontejnerovanou třešeň, 0,5 m vysoký kmínek, 4 rovnoměrné postranní výhony 35 cm dlouhé, bez terminálu. Mám výhony teď v době rašení nějak zkrátit? Jsem začátečnice a všechny názory jsou pro mě cenné. A... celý příspěvek > |  |
|  | Řez po pozimní výsadbě, 18.3.2010 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co se stromkama na podzim zasazené. V zahradnictví mi je při prodeji ostříhali na dost krátké postranní i hlavní výhony cca na 20-30 cm, navíc chci pěstovat ovocnou stěnu. Mám odstranit nevhodné a nechat jen dva do... celý příspěvek > |  | Hlavní terminál, 26.10.2009 Dobrý den všem přispívatelům diskuse a prosím o odpověd na mou otázku. Hodlám do nově nabyté neosázené zahrady několik ovocných stromků jako solitéry a jabloně s hrušněmi jako stěnu. Mám ale několik otazníků při výběru stromků, v zahradnictví jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|