|
Příspěvky uživatele - 0.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Toro Wheel Horse - trakturek, 31.5.2010 Je to jeden z lepších produktů prodávaných u Mountfielda, cena je dobrá, taky záleží na jeho stáří. Ferda |  | Co nejrychlejší porost, 25.10.2009 Dobrý den, já bych vám doporučila japonský topol už jsem o něm hodně slyšela.My ho sami chceme.Je velice nenáročný roste rychle a můžete ho mít i na dřevo už po 5letech a pak se dá zřezávat tak4-5krát. |  |
|  | Vedení révy ve skleníku, 13.8.2009 Prosím o radu ja k vést vinnou révu ve skleníku 6x2,5 m, výška 2,2 m oblouk, polykarbonát, aby v něm zbylo z části místo na zeleninu (i vyšší jako rajčata). Nasadil jsem letos na jaře do ode dveří protějších rohů skleníku dvě sazenice révy Olšava a... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 19.7.2009 dává se to do diselu i do benzínu.Pokusím se zjistit přesné označení, ale mineral asi není moc dobrý, tak já teda budu kupovat original olej |  | Skleník od firmy Korbel, 14.3.2009 Dobrý den.
Má prosím někdo skušenost se skleníky od firmy Korbel Kroměříž.
Měl bych zájem o skleník z polykarbonátu typ oblouk, hliníková konstrukce. Velikost 2,5 X 5 m. Stačí upevnění na piloty a ne betonový základ? Nesníží se zásadně životnost?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|