Příspěvky uživatele - 0.110

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Toro Wheel Horse - trakturek, 31.5.2010
Je to jeden z lepších produktů prodávaných u Mountfielda, cena je dobrá, taky záleží na jeho stáří. Ferda
Co nejrychlejší porost, 25.10.2009
Dobrý den, já bych vám doporučila japonský topol už jsem o něm hodně slyšela.My ho sami chceme.Je velice nenáročný roste rychle a můžete ho mít i na dřevo už po 5letech a pak se dá zřezávat tak4-5krát.
Vedení révy ve skleníku, 13.8.2009
Prosím o radu ja k vést vinnou révu ve skleníku 6x2,5 m, výška 2,2 m oblouk, polykarbonát, aby v něm zbylo z části místo na zeleninu (i vyšší jako rajčata). Nasadil jsem letos na jaře do ode dveří protějších rohů skleníku dvě sazenice révy Olšava a... celý příspěvek >
Olej do sekačky, 19.7.2009
dává se to do diselu i do benzínu.Pokusím se zjistit přesné označení, ale mineral asi není moc dobrý, tak já teda budu kupovat original olej
Skleník od firmy Korbel, 14.3.2009
Dobrý den. Má prosím někdo skušenost se skleníky od firmy Korbel Kroměříž. Měl bych zájem o skleník z polykarbonátu typ oblouk, hliníková konstrukce. Velikost 2,5 X 5 m. Stačí upevnění na piloty a ne betonový základ? Nesníží se zásadně životnost?... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika