Příspěvky uživatele - 195.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pavlonie plstnatá, 23.10.2009
Dobrý den, myslím že s tou teplomilností se trošku pletete. Jak jsem se dočetla roste i u nás a už dospělé stromy zahrada zámku Ploskovice, v Praze pod Starými zámeckými schody, v zahradě hotelu Pawlovnia atd. Najděte si, opravdu. Pěstuji si jich... celý příspěvek >
Co je toto za dřevinu, voskové listy jako růže, 17.9.2009
Já a vyhodit? Ne, to moje sestra. Je to na jejím pozemku. Tedy pokud by to mělo být jen zelené listí, ale když tady všichni radí nevyhazovat, určitě ji přesvědčím ať si to tam nechá. Pokud to tam i přesto nebude chtít, zasadím to u nás. Jara
Co je toto za dřevinu, voskové listy jako růže, 16.9.2009 Obsahuje fotku
    Dobrý den,  mohl by někdo prosím poradit co je toto za keř. Má sestra s přítelem koupili pozemek na kterém po vysekání všech kopřiv, bodláků, bezu a jiného plevele rostl u plotu také tento keř. Dosud jsem nic s takovými listy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika