Příspěvky uživatele - 120.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mravenci ve skleníku, 14.5.2009
obrazily a rostou jak blázen, ale letos nepokvetou. upřímně řečeno, ty co nenašel a tak nepostříhal, stejně letos umrzly :(. jinak já jsem na zahradě stále začátečník, začala jsem až před pár lety ve "zralejším věku" z nedostatku jiné... celý příspěvek >
Mrazuvzdornost kytek od starkla, 7.5.2009
ok, i když pracovní doba zákazníků může být různá a já znám zahradnictví, kde mají otevřeno denně a skoro celý rok do 19hod. problémem je nemilý personál, který své zákazníky zná roky, ale stejně se "nezaváže" k nějaké radě... ale... celý příspěvek >
Mrazuvzdornost kytek od starkla, 7.5.2009
vzhledem k tomu, co za hrůzy nabízejí různé hobbyamarkety (přehnojené, rychlené... těžko zachránitelné) a už to od nich kupují i zahradnictví, kde bych čekala rostliny vypěstovené v místních podmínkách a ne kdesi v zahra... Vzhledem k tomu je pro... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika