|
Příspěvky uživatele - 120.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vajíčka lalokonosce?, 17.5.2009 díky Amazonko |  | Nadúroda, 17.5.2009 dobrý večer pane Pavle, využiji toho, že tu jste. mohu ještě v těchto dnech prosvětlit, prořezat broskev, případně meruňku? nevím, jestli jsem dobře pochopila, že to lze nyní po odkvětu, stromy už jsou ale olistěné... nevím, co z toho bude, ale ráda... celý příspěvek > |  |
|  | Vajíčka lalokonosce?, 16.5.2009 tak jste mě trochu utěšil, Stanislave, já tu azalku zítra ještě zasadím, na odborníky to já dám :) navíc je překrásná velkokvětá, krémovo rúžová, možná jsem jen zblblá tady z těch všech info a jak sem začala pilně vyhledávat info. děkuji |  | Vajíčka lalokonosce?, 16.5.2009 to mě taky napadlo, dlouho jsem to zkoumala, mělo to obal a v sobě jakoby tekutinu, pružné a po stisknutí to prasklo... to hnojivo by bylo spíš tvrdé kompaktní, ne? ach jo... mám tu poslední azalku zasadit? tak těžce vždy přemlouvám svoje... celý příspěvek > |  | Objednávka od Starkla, 16.5.2009 já mám se Starklem jen nejlepší zkušenosti, cibuloviny, hlízy, jahody... vše životaschopné, jakoby zaschlé, ale to je prý úmysl, vždy se vše ujalo a výborně prospívalo... takže OK až do včerejška, kdy jsem si u nich nakoupila osobně v Čáslavi za dost... celý příspěvek > |  | Vajíčka lalokonosce?, 16.5.2009 dnes jsem sázela dva ze tří včera zakoupených rododendronů. když už jsem měla vykopané jámy, připravenou zeminu s rašelinou a hnojivem zjistila jsem po vyklopení rododendronů z kontejnerů, že jsou kořeny plné jakýchsi vajíček, bílých občas... celý příspěvek > |  | Určení plevel podle obrázku, 16.5.2009 ale Hani, roudupem bys zlikvidovala i trávu, zkusím ten Lontrel nebo Bofix |  | Určení plevel podle obrázku, 16.5.2009 tak tohle je největší hrůza mého trávníku. kozí nohy jsme se časem zbavili sekáním (nebo tam je možná někde umořená v zemi), částečně ručním dolováním i s kořeny a částečně roundupem (teda kromě malin, ale to už tu bylo řešeno). tohle ale překoná i... celý příspěvek > |  | Pěstování Magnolie, 15.5.2009 jo a stříhat není proč, tvoří si tvar sama ani nenamrzá, teda pokud jí na jaře nenamrznou už květy. chce to čas, možnost se aklimatizovat, tak dva roky po vysazení by mohla být krásná |  | Pěstování Magnolie, 15.5.2009 ohledně magnolie si troufnu poradit začátečníkům: lehká hlinitopísčitá půda, mírně kyselá, stačí přidávat rašelinu a hnojit nejlépe hnoj na rododendrony (ne vždy to dodržím). slunce raději polostín, ne úpal
bude ti kvest krásně susan, stella a... celý příspěvek > |  |
|  | Mravenci ve skleníku, 15.5.2009 ano, souhlasím, ale je to smutek, radši bych podporovala místní pěstitele a i bych se domnívala, že by takové rostliny mohly dlouhodobě lépe prospívat. díky za diskuzi |  | Nosál rýhovaný, 15.5.2009 včera se mi podařilo zavraždit jednoho nosála nosatce lalokonosce na rododendronu. kolik jich tam ještě může být? blbá otázka, ale myslím to vážně |  | Thuja brabant - jsou rezavé co s tím?, 15.5.2009 dobrý večer, jak často za se zonu postřik aplikovat? |  | Mravenci ve skleníku, 15.5.2009 dobrý večer, ahoj, dnes jsem opět u Starkla podlehla jejich profesionalitě a nakoupila za moc peněz. teď se budu snažit, aby azalky a rododendrony a hosty a oleandr a další :) přežily šok ze vstupu do reality...:) |  | Mravenci ve skleníku, 14.5.2009 takže neexistuje žádný "fígl", jak s takovými kytkami zacházet? prostě vydržet, přežít období šoku a pak vlastně pokračovat jako s normální kytkou?
stále se mi nechce přijmout druhou variantu - využít a vyhodit |  |
 |
|
|
|