|
Příspěvky uživatele - 120.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nosál rýhovaný, 30.5.2009 já ti ani pořádně nevím, okukovala jsem jeden z lonska spálený a pak přesazeny rodod a on tam byl teda jestli to byl on. panáčkoval na mě, byl šedivej a nějak pruhovanej. snad to byl on. pořad mi neni jasne, kolik bych jich tak měla chytit nebo... celý příspěvek > |  | Ibišek - pěstování do korunky, 30.5.2009 ten obrázek je aktuální? ibišek vám už kvete? je ohromující, jak to děláte? |  |
|  | Tak co kadeřavost?, 25.5.2009 děkuji za trpělivost, já to vše pročítám, ale ne vždy je úplně jasno. ani jeden ze dvou stromků jsem letos nepostříkala, takže jsem vlastně zanedbala to, co jsem se jinde dočetla. a vzhledem k tomu, že je těch lístků opravdu jen pár, tak chci a vidím... celý příspěvek > |  | Tak co kadeřavost?, 25.5.2009 opravdu nebo si jen děláte srandu nějakou ekologickou? :) |  | Tak co kadeřavost?, 25.5.2009 mám odstraňovat ty kudrnaté lístečky nebo ještě něcím stříkat? sorry za naivní otázku |  | Plesnivějící hlína v květinácích, 25.5.2009 jestli myslíš šedivý povrch na hlíně, tak já si myslím, že je to zaléváním chlorovanou vodu. ale je to jen domněnka, nejsem odborník |  | Pýr v okrasném trávníku, 23.5.2009 nechci ti kazit iluze, ale pokud máš v okolí ty nebo sousedi běžný trávník s plevelem, tak se ti tam dostane tak jako tak časem. občas mě to chytne a běhám s lopatkou na plevel a ničím, al e je to "marné boj" |  | Kompost - co do něj, 23.5.2009 já mám právě ty tři hromady a letos v létě a na podzim bych chtěla používat ten nejstarší z loňského leta, podzimu. takže když z něj vyházím ty nedozrálé chuchvalce suché trávy a stébla rostlin, které jsem tam naházella bez rozstříhání, tak můžu něco... celý příspěvek > |  | Kompost - co do něj, 23.5.2009 hmmm, já tam dávám vše, i tak mám ty hromady tři.. a další jako větve na spálení , nikdy nedosáhnu toho, aby byl ten kompost takovej ten krásnej, sypkej, vždycky jsou tam větvičky a chuchvalce trávy, dělám to blbě, asi by měl zrát tak rok, nebo... celý příspěvek > |  | Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 23.5.2009 a pak to dopadá, že čím víc já sekám, tím míň je tam trávy a přibývá nechtěný romantiky |  |
|  | Kompost - co do něj, 23.5.2009 jaky je vas nazor na plevel do kompostu jako kozi noha, pampeliska atd... rozlozi se uplne a za jak dlouho? vzdycky mam vycitky svedomi, ze si zapleveluju kompost a tak dal plevel roznasim... ale co s tim jinak? |  | Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 23.5.2009 jo, sedmikrásky jsou krásný a romantický do chvíle, než si všimnete, že kromě nich není v trávníku tráva. o kus dál to samé s jetelem a vrcholem je nějakej ten prasetník nebo jak jste psali, že se to jmenuje. to pak jde romantika stranou...:) |  | Co se starými bramborami, 23.5.2009 jasně to minimum zeleniny, co se unás na zahradě vypěstuje se sní vždy a s chutí... ale pak jsou ty koupené a ty stejně jako jiný rostlinný odpad dám klidně na kompost. a v bytě, kde zahradu nemám, je pak na řadě (s výčitkami svědomí) drtič... celý příspěvek > |  | Co se starými bramborami, 22.5.2009 klid, to my se tady občas tak škádlíme. do kompostu dejte vše, brambory budou skvělé, pokud jich tam nedáte 100%. ono kompostů je spousta druhů, někdo tam dává jen něco někdo jako já zase kdeco včetně plevele. ne že bych si myslela, že je to ideální,... celý příspěvek > |  | Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 22.5.2009 souhlasím s obojím :), asi chrání mulč trávu před vysušováním, pořád to ale není to mulčování, o kterém zde vy odborníci diskutujete, nizounká tráva, golf, denní sekání a pak neviditelný mulč, který se stává okamžitě součástí trávníku |  |
 |
|
|
|