Příspěvky uživatele - 17.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zanedbaný řez meruňky, 12.4.2011
Prosím o radu, jak seříznout meruňku, u které byl zanedbán řez po výsadbě. Má delší nerozvětvené větve, málo kvete. Je 5 roků stará.Jde mi o to, jak ji seříznout a v jakém období. Chápu, že může být problém s přežitím, ale tento stav potřerbuje... celý příspěvek >
Odrůdy rajčat, 22.3.2011
Prosím o pomoc při popisu orůd rajčat. Mám sazeničky rajčat následujících odrůd, o kterých ale nic nevím (tyčkové, keříčkoví, mini, červené, žluté, polní...?) Prosím o jakoukoliv radu, blíže určující tyto odrůdy: Kripton, Fanny, Elegy, Lidko,... celý příspěvek >
Opylení jabloní, 30.6.2010
Děkuji za poučení, ale co to má společného se vzájemným opylením?
Thuja malonyana kdy stříhat, 26.5.2010
Mám živý plot z  thůji malonyana, cca 7-8 let staré, výška okolo 5m, dosud nestříhané,  nehnojené, nezalévané.  Do předloňského roku pěkné, nynÍ začínají celkově řídnout a především jsou vrcholky obalené - zelené... celý příspěvek >
Poškození cibulek mečíků při sklizni, 22.10.2009
Dal jsem na radu "zkušeného" zahradníka a při sklizni cibulek mečíků jsem ještě na zahradě ukroutil listy. Tím ale došlo u některých mečíků k poškození růstového čípku na vrchu cibulek. Lze tyto cibule použít k výsadbě na jaře?Pokud ano, k... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika