Příspěvky uživatele - 138.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skalník dammerův, 31.3.2011
Můžu se zeptat, jak rychle roste tato rostlina a v jakých roztečích ji vysazovat, pokud ji chci na pokrytí břehu? A zda je nutná do podloží fólie?  Díky
Jilm sibiřský, 30.3.2011
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pěštováním jilmu sibiřského a jak jste s ním spokojeni? Zaujal mě především rychlostí růstu, jen nevím zda v zimě když opadá také dostatečně kryje a zda stačí vysadit jen jednu řadu? Nebo by jste mi doporučili něco... celý příspěvek >
Turkestánský brest, 30.3.2011
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda tu někdo nemá zkušenost s pěstováním tohoto živého plotu? Zajímalo by mě především jak jste s ním spokojeni, kde a za kolik jste ho koupili a kolik je potřeba ideálně rostlin an metr živého plotu? Děkuji
Zahradní traktor, 23.10.2009
Mohu se zeptat, kdy je nejvýhodnější traktůrek koupit? Je to teď na podzim nebo až po zimě?
Zahradní traktor, 22.10.2009
Díky za postřehy. Také si myslím, že tem panter by měl stačit. Jr to rovná plocha a nebudu sekat půlmetrovou trávu. Když se to občas poseče, porost by měl být nízký. Šlo mi jen o ten koš, že by byl lepší větší, tak 250l. Jde mi o sečení doma na... celý příspěvek >
Zahradní traktor, 20.10.2009
Dobrý den, může mi někdo poradit jaký koupit traktor na zahradu cca 3000 - 3500 m2? Myslíte si, že je dostačující koš 200l? Měl bych zájem o traktor Partner P 11577RB..díky
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika