|
Příspěvky uživatele - 138.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skalník dammerův, 31.3.2011 Můžu se zeptat, jak rychle roste tato rostlina a v jakých roztečích ji vysazovat, pokud ji chci na pokrytí břehu? A zda je nutná do podloží fólie? Díky |  | Jilm sibiřský, 30.3.2011 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pěštováním jilmu sibiřského a jak jste s ním spokojeni? Zaujal mě především rychlostí růstu, jen nevím zda v zimě když opadá také dostatečně kryje a zda stačí vysadit jen jednu řadu? Nebo by jste mi doporučili něco... celý příspěvek > |  |
|  | Turkestánský brest, 30.3.2011 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda tu někdo nemá zkušenost s pěstováním tohoto živého plotu? Zajímalo by mě především jak jste s ním spokojeni, kde a za kolik jste ho koupili a kolik je potřeba ideálně rostlin an metr živého plotu? Děkuji |  | Zahradní traktor, 23.10.2009 Mohu se zeptat, kdy je nejvýhodnější traktůrek koupit? Je to teď na podzim nebo až po zimě? |  | Zahradní traktor, 22.10.2009 Díky za postřehy. Také si myslím, že tem panter by měl stačit. Jr to rovná plocha a nebudu sekat půlmetrovou trávu. Když se to občas poseče, porost by měl být nízký. Šlo mi jen o ten koš, že by byl lepší větší, tak 250l. Jde mi o sečení doma na... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor, 20.10.2009 Dobrý den,
může mi někdo poradit jaký koupit traktor na zahradu cca 3000 - 3500 m2? Myslíte si, že je dostačující koš 200l? Měl bych zájem o traktor Partner P 11577RB..díky |  |
 |
|
|
|