|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plevel ve vysetém záhonku, 9.5.2011 No, začala jste správně, je třeba vytrvat. To víte, že občas nějaká užitečná rostlinka zařve, ale časem získáte cvik a budete stále lepší a rychlejší. |  | Jak vést rajče Goldkrone, 9.5.2011 Zdravím vespolek.
Má někdo z pěstitelů nějaký speciální postup, jak tuto odrůdu vést? Na jeden výhon je to dost obtížné, protože neůnavně vyhání nové a nové větvičky a nakonec se to mi to vždy vymkne a je z toho husté poléhavé křoví. |  |
|  | Ochrana rašící révy před májovými mrazíky, 9.5.2011 Nic nestříhejte, střih není univerzální lék. Počkejte, zda a kde vyraší nové výhony. Až porostou, můžete keřík upravit. |  | Odpuzovač hadů, 6.5.2011 Na to jste měla pomýšlet před koupí zahrady, co může být za problém. Jediná ochrana - pokud máte fobii - je tam nechodit. Prodejte zahradu. |  | Stínění skleníku, 6.5.2011 1. Amarit je modrý a částečně transparentní. Takže odstiňuje hlavně teplo. Samozřejmě se to s tím nesmí namatlat do neprůhledna.
2. Mám automatický voskový otvírač okna a jsem s ním zcela spokojený, funguje perfektně a rychlost je dostatečná. Nemám... celý příspěvek > |  | Stínění skleníku, 6.5.2011 Amarit používám jako práškovou barvu. Funguje akorát jednu sezónu, k podzimu se pomalu smývá, což je správně. Víc jsem nezkoumal. |  | Angrešt, 6.5.2011 Angrešte není réva, snad to chápete. Neřeže se jako réva! Větve se nechají volně růst, jen se keř občas prosvětluje a vystřihávají nejstarší výhony. Ne proto, že by nerodily, ale na mladých je lepší ovoce. Není to nutné dělat každoročně. Větve mohou... celý příspěvek > |  | Ovoce a mráz, 6.5.2011 Včely nežerou, jako ostatní zvířata. Včely se krmí, nebo jedí. |  | Kdy preventívní postřik rajčat?, 5.5.2011 Prosím neblbněte s postřiky, když to pomalu ještě ani nevyklíčilo. Jste moc nedočkavý. |  | 10 let starý kuprikol, borax, karate a sandofan, použít anebo vyhodit?, 4.5.2011 Kuprikol je natolik stabilní, že by snad použít šel. Borax bude boraxem do skonání světa. Ostatní nevím. |  |
|  | Zničí dnešní počasí úrodu?, 4.5.2011 Cibulovinám se nic nestane, jsou na to zvyklé, jako jarní a stepní rostliny. Mají v sobě sliz - víte jak slintají uřízlé narcisy - a ten je ochrání před roztrháním pletiv. Ale sníh je poláme, takže krása holt bude pryč. Kolikrát se stalo, že... celý příspěvek > |  | Zničí dnešní počasí úrodu?, 3.5.2011 Když začínáte, je pravděpodobnější, že uděláte chybu. Je třeba se poučit. Základní poučka praví, že citlivá a plodová zelenina se vždy sází po 15 květnu! Přes to nejede vlak. Jsou oblasti, kde vyjímka potvrzuje pravidlo, ale jisté to nemají ani tam.... celý příspěvek > |  | Olejový filtr, 3.5.2011 To mě zajímá. V původním příspěvku autor uvádí: mám motor B&S Intek Pro OHV 6,5 HP. Tento typ motoru je vybaven olejovým filtrem...
A pokud tam není tlakové mazání a je tam filtr, jaká síla procedí ten olej filtrem? Samospád? Ruční... celý příspěvek > |  | Jak vysokou trávu zvládají sekačky za 30-35 tisíc? Honda, Husqarna apod, 2.5.2011 Udržovat 2000 m trávníku na vlhké půdě trvale sekačkou bude docela makačka. Rozumnější je udržovat část kde se chodí a zbytek posekat na seno dvakrát za sezónu. Seno nemusíte sníst, může se zkompostovat. Ale musíte mít místo, kam to dávat. Víkendový... celý příspěvek > |  | Višeň Favorit, 29.4.2011 To mně zajímá, můžete trochu popsat způsob vedeví vřetena višně? |  |
 |
|
|
|