Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plevel ve vysetém záhonku, 9.5.2011
No, začala jste správně, je třeba vytrvat. To víte, že občas nějaká užitečná rostlinka zařve, ale časem získáte cvik a budete stále lepší a rychlejší.
Jak vést rajče Goldkrone, 9.5.2011
Zdravím vespolek. Má někdo z pěstitelů nějaký speciální postup, jak tuto odrůdu vést? Na jeden výhon je to dost obtížné, protože neůnavně vyhání nové a nové větvičky a nakonec se to mi to vždy vymkne a je z toho husté poléhavé křoví.
Ochrana rašící révy před májovými mrazíky, 9.5.2011
Nic nestříhejte, střih není univerzální lék. Počkejte, zda a kde vyraší nové výhony. Až porostou, můžete keřík upravit.
Odpuzovač hadů, 6.5.2011
Na to jste měla pomýšlet před koupí zahrady, co může být za problém. Jediná ochrana - pokud máte fobii - je tam nechodit. Prodejte zahradu.
Stínění skleníku, 6.5.2011
1. Amarit je modrý a částečně transparentní. Takže odstiňuje hlavně teplo. Samozřejmě se to s tím nesmí namatlat do neprůhledna. 2. Mám automatický voskový otvírač okna a jsem s ním zcela spokojený, funguje perfektně a rychlost je dostatečná. Nemám... celý příspěvek >
Stínění skleníku, 6.5.2011
Amarit používám jako práškovou barvu. Funguje akorát jednu sezónu, k podzimu se pomalu smývá, což je správně. Víc jsem nezkoumal.
Angrešt, 6.5.2011
Angrešte není réva, snad to chápete. Neřeže se jako réva! Větve se nechají volně růst, jen se keř občas prosvětluje a vystřihávají nejstarší výhony. Ne proto, že by nerodily, ale na mladých je lepší ovoce. Není to nutné dělat každoročně. Větve mohou... celý příspěvek >
Ovoce a mráz, 6.5.2011
Včely nežerou, jako ostatní zvířata. Včely se krmí, nebo jedí.
Kdy preventívní postřik rajčat?, 5.5.2011
Prosím neblbněte s postřiky, když to pomalu ještě ani nevyklíčilo. Jste moc nedočkavý.
10 let starý kuprikol, borax, karate a sandofan, použít anebo vyhodit?, 4.5.2011
Kuprikol je natolik stabilní, že by snad použít šel. Borax bude boraxem do skonání světa. Ostatní nevím.
Zničí dnešní počasí úrodu?, 4.5.2011
Cibulovinám se nic nestane, jsou na to zvyklé, jako jarní a stepní rostliny. Mají v sobě sliz  - víte jak slintají uřízlé narcisy - a ten je ochrání před roztrháním pletiv. Ale sníh je poláme, takže krása holt bude pryč. Kolikrát se stalo, že... celý příspěvek >
Zničí dnešní počasí úrodu?, 3.5.2011
Když začínáte, je pravděpodobnější, že uděláte chybu. Je třeba se poučit. Základní poučka praví, že citlivá a plodová zelenina se vždy sází po 15 květnu! Přes to nejede vlak. Jsou oblasti, kde vyjímka potvrzuje pravidlo, ale jisté to nemají ani tam.... celý příspěvek >
Olejový filtr, 3.5.2011
To mě zajímá. V původním příspěvku autor uvádí: mám motor B&S Intek Pro OHV 6,5 HP. Tento typ motoru je vybaven olejovým filtrem...  A pokud tam není tlakové mazání a je tam filtr, jaká síla procedí ten olej filtrem? Samospád? Ruční... celý příspěvek >
Jak vysokou trávu zvládají sekačky za 30-35 tisíc? Honda, Husqarna apod, 2.5.2011
Udržovat 2000 m trávníku na vlhké půdě trvale sekačkou bude docela makačka. Rozumnější je udržovat část kde se chodí a zbytek posekat na seno dvakrát za sezónu. Seno nemusíte sníst, může se zkompostovat. Ale musíte mít místo, kam to dávat. Víkendový... celý příspěvek >
Višeň Favorit, 29.4.2011
To mně zajímá, můžete trochu popsat způsob vedeví vřetena višně?
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika