Příspěvky uživatele - 50.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s napadaným listím na vznikajícím trávníku?, 8.11.2009
Děkuji za radu, zkusíme to tímto způsobem. Plocha trávníku je velká a listí neustále padá, stromy nejsou naše, a tak už vidím, co nás každý rok čeká, zdravím
Co s napadaným listím na vznikajícím trávníku?, 4.11.2009
Dobrý den, prosím o radu. Před necelým měsícem jsme vysadili trávní semeno, nesměle začíná tráva rašit, skoro jí ještě není vidět a teď na ní padá listí ze stromů, které jsou za plotem. Nevíme jestli tam máme vstoupit a listí pohrabat nebo to nechat... celý příspěvek >
Odrůda Topaz, 2.11.2009
Mám tuto jabloň Topaz pátým rokem v ovocné stěně, loni, předloni pěkná úroda. Letos v průběhu vegetace také dobrý růst, násada plodů, ale tyto všechny nedozrály a asi v polovině září listy začaly červenat a plody přestaly růst. Všiml jsem že kmínek u... celý příspěvek >
Výsadba thují Smaragd, 22.10.2009
Děkuji Josefovi za příspěvek, bydlíme v Severomoravském kraji, zatím tady nemrzlo, ale počasí je chladné a deštivé. Tak jste nás uklidnil a jdeme do toho, nashledanou...
Výsadba thují Smaragd, 21.10.2009
Může mi někdo zkušený sdělit, zda je ještě teď (dnes je 21.10.) vhodné vysadit na zahradu túje,,Smaragd"? Děkuji Marta
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika