|
Příspěvky uživatele - 128.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 100 let staré trámy jsou uplně hotové-červotoč a zatékající voda ho po takové době zničí, takže mě netahejte za nos, zlomí se sám, to není potřeba ani řezat a kdyby jste měl přeci jen velmi zdravé krovy, což pochybuji stačí ostrý řetěz a pokud má... celý příspěvek > |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 Poškození spalovacího motoru a jak?Vždyt ten motor ani neví jestli řetěz řeže či ne! Pokud ovšem pila disponuje slušným výkonem.,... |  |
|  | Olej Stihl, 28.9.2009 ale ne, jen už mě mate to označování 2mix,4mix... prostě já jsem zvyklý na 2takt a 4takt.Jakési novinky a pak v tom má člověk guláš.Takže červený stihl a basta. |  | Olej Stihl, 28.9.2009 2mix myslíte klasický 2takt, že? |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 myslíte staré smrkové krovy... a co jako???To má řetěz mít problém ze smrkovým dřevem, nebo máte akátové krovy? |  | Olej Stihl, 28.9.2009 červený je na 100% polosintetika???Já že je to minerální olej.A který doporučujete Vy? |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 pokud je to slabá pila jhako tahle, tak i motor, usilné profi pily by to motoru zas až tak nevadilo, spíš té liště a řetězu, znám to, kámoš taky přepaloval buk s tupým řetězem a lišta šla ... prostě drahá chyba |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 to je jednoduché, jestli jste jej dlouho špatně brousil tak má špatné uhly, nemáte asi broušené omezováky a v tom je problém(jsou to ty zuby co jsou mezi řeznýma které se snažite nabrousit)když pak na pilu tlačíte a ona neřeže zatěžujete lištu a v... celý příspěvek > |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 ten řetěz je asi v háji, kup nový stojí cca.300kč a pojede to jak svina.Jen si nespal lištu, raději ju ted vůbec nepoužívej a kup ten řetěz.Nebo si ho zkus nechat nabrousit v nějakém servisu na pily... |  | Olej Stihl, 28.9.2009 Chlápek v servisu mi také říkal že ten červený je plně vyhovující, tak ho tam budu dávat, mám novou MS 361,je to brutální mašina, už jsem měl v ruce plno pil, ale tohle je něco uplně jiného, je to prostě raketa... |  |
|  | Olej Stihl, 25.9.2009 ja jen tak abych věděl jestli má cenu investovat do toho dražšího.Jesli jej třeba profíci používají... prodlouží to třeba životnost motoru v perfekním stavu a výkonu? |  | Olej Stihl, 25.9.2009 Jaký používáte olej do MS361 a podobných pil?Ten červený Stihl nebo plnou sintetiku v zelené barvě Stihl za 470Kč litr? |  |
 |
|
|
|