Příspěvky uživatele - 128.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009
100 let staré trámy jsou uplně hotové-červotoč a zatékající voda ho po takové době zničí, takže mě netahejte za nos, zlomí se sám, to není potřeba ani řezat a kdyby jste měl přeci jen velmi zdravé krovy, což pochybuji stačí ostrý řetěz a pokud má... celý příspěvek >
Poškození spalovacího motoru a jak?Vždyt ten motor ani neví jestli řetěz řeže či ne! Pokud ovšem pila disponuje slušným výkonem.,...
Olej Stihl, 28.9.2009
ale ne, jen už mě mate to označování 2mix,4mix... prostě já jsem zvyklý na 2takt a 4takt.Jakési novinky a pak v tom má člověk guláš.Takže červený stihl a basta.
Olej Stihl, 28.9.2009
2mix myslíte klasický 2takt, že?
myslíte staré smrkové krovy... a co jako???To má řetěz mít problém ze smrkovým dřevem, nebo máte akátové krovy?
Olej Stihl, 28.9.2009
červený je na 100% polosintetika???Já že je to minerální olej.A který doporučujete Vy?
pokud je to slabá pila jhako tahle, tak i motor, usilné profi pily by to motoru zas až tak nevadilo, spíš té liště a řetězu, znám to, kámoš taky přepaloval buk s tupým řetězem a lišta šla ... prostě drahá chyba
to je jednoduché, jestli jste jej dlouho špatně brousil tak má špatné uhly, nemáte asi broušené omezováky a v tom je problém(jsou to ty zuby co jsou mezi řeznýma které se snažite nabrousit)když pak na pilu tlačíte a ona neřeže zatěžujete lištu a v... celý příspěvek >
ten řetěz je asi v háji, kup nový stojí cca.300kč a pojede to jak svina.Jen si nespal lištu, raději ju ted vůbec nepoužívej a kup ten řetěz.Nebo si ho zkus nechat nabrousit v nějakém servisu na pily...
Olej Stihl, 28.9.2009
Chlápek v servisu mi také říkal že ten červený je plně vyhovující, tak ho tam budu dávat, mám novou MS 361,je to brutální mašina, už jsem měl v ruce plno pil, ale tohle je něco uplně jiného, je to prostě raketa...
Olej Stihl, 25.9.2009
ja jen tak abych věděl jestli má cenu investovat do toho dražšího.Jesli jej třeba profíci používají... prodlouží to třeba životnost motoru v perfekním stavu a výkonu?
Olej Stihl, 25.9.2009
Jaký používáte olej do MS361 a podobných pil?Ten červený Stihl nebo plnou sintetiku v zelené barvě Stihl za 470Kč litr?
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika