|
Příspěvky uživatele - 242.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní jezírko - akvarijní ryby, 16.10.2009 Před lety (1972)jsem zkusil do jezírka rájovce, které jsem měl v domě v nevytápěné chodbě. V zimě tam bylo i 5 st.C. Na jaře jsem několik mladých zkusmo přelovil do jezírka cca 1.5 m3. To, co jsem na podzim vylovil, bylo nevídané! Samci měli 15cm,... celý příspěvek > |  | Založení trávníku ješte letos, 16.10.2009 Absolutní souhlas s panem Stanislawem. Před lety jsem vysel trávník 8. listopadu a druhý den začlo sněžit. Již v polovině února bylo na slunných partiích zeleno. Takže pokud počasí umožní výsev, nebojte se toho. |  |
|  | Malotraktor Vari Honda nebo kultivátor od Mountfieldu?, 14.10.2009 Používám Vari systém s dvoutaktním motorem od roku 95 jako prof. zahradník. Motor super, převodovky /316, 317/ taky, rotavátor, vše ok. Za celou dobu 2x seřízení + 1x výměna gufer na rotavátoru! Jsem moc rád, že jsem tehdy volil Vari. Když vidím... celý příspěvek > |  | Husqvarna R 53 SV, 14.10.2009 Tento příspěvek mohu jen podepsat. Když jsem začínal jako soukr. zahradník, koupil jsem na doporučení R 43s. Byla to ještě s tím jednoručním madlem. Ta sekačka makala s nejnutnější údržbou od r. 95. Žádná nízká travička, často jen po zadních s... celý příspěvek > |  | Sadovnicka projekce a Realtime Landscaping Architect, 14.10.2009 Můžete prosím specifikovat ty rozdíly? Toto zhodnocení je dost slabé! Děkuji. |  | Husqvarna R 53 SV, 14.10.2009 Rovněž stačí velká stříkačka na vysátí, kdysi byla taková sada ke koupi. Mám od zdravotníků 150 ml a stačí. Pár tahů a je to. Vypouštění je opravdu opruz! |  |
 |
|
|
|