Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte prosím osvědčené převislé jahody, 1.3.2010
Hlavně nevěřte těm barevným fotomontážím.
Male parenisko lidl, 26.2.2010
Ten foliák je víceméně za cenu folie.
Elektrický kultivátor, 26.2.2010
Já předpokládám že vždy na podzim poryju a stroj bude sloužit na úpravu půdy na jaře. Zvláště v případech kdy místo mrazů přijdou deště a porytou půdu "slijí" do jedné masy. Mirek
Plastová nádoba v kleci, 24.2.2010
Je to nechutné a po nějako době slizké. Špatně se to čistí a dobře zanáší. Já jsem nádobu po půl roce rozdal a teď používám 800 l ocelovou nádrž postavenou svisle, natřenou na černo. Přívod vody od čerpadla s tlakovým spínačem je zespod a hadice na... celý příspěvek >
Jaká rajčata do skleníku?, 23.2.2010
A co nechat pár rajčat ve skleníku pro urychlení sklizně a dát je pryč až začnou rodit ty venku?
Semena ze zahraničí, 23.2.2010
Jak provádíte úhradu? Dík.
Roubování rajčat a lilků, 22.2.2010
Roubovaná rajčata jsou odolná k bakteriálnímu onemocnění ale ne k plísni bramborové, což je problém nás zahrádkářů. Roubování se používá hlavně pro rajčata ve sklenících.
Odrůdy paprik, 19.2.2010
Citrinu dělá Moravoseed pro NohelGarden. Mirek
Rašelinové květináče, 16.2.2010
Pokud jste je dala do malých květináčů tak je nechte zakořenit a až povyrostou tak je "utopte" i s raš. květináčem do vyšších plastových. Postavte je zatím do podmisky s vodou.
Ovocná stěna z hrušní, 16.2.2010
Vysazeny byly v r. 2003
Číhání na jaro, 16.2.2010
Únor bílý - pole sílí!
Roubování rajčat, 8.2.2010
Já se nevysmívám ale jsem realista. Bavíme se o roubování rajčat na podnože. Opakuji, netvrdím že to na bramboru nejde. Pokud ale někdo tvrdí že to rodí nahoře i dole, chtěl bych vědět jak postupovat při pěstování, kdy sklízet atp.. Ruku na srdce... celý příspěvek >
Roubování rajčat, 8.2.2010
Opakuji z mého předchozího příspěvku - v části "Kuriozity" jsem se dočetl o dvojím užitku. Nic víc, nic míň. Pokud to není jen papírová teorie tak naroubujeme, zasadíme a budeme sklízet dole brambory a nahoře rajčata. Jen pořád nevím kdy mám skončit... celý příspěvek >
Kiwi, 1.2.2010
Já mám předjednány sazenice kiwi i citrusu přímo u citrusáře-pěstitele, kde je možno i nahlédnout na úrodu.
Zakládání foliovníku, 19.1.2010
Také se o zřízení zajímám a prozatím u mne vítězí tato varianta. Plastové díly propojené dřevěnými latěmi + plus vylepšení co se týče čelních dvířek.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika