|
Poraďte prosím osvědčené převislé jahody, 1.3.2010 Hlavně nevěřte těm barevným fotomontážím. |
 |
Male parenisko lidl, 26.2.2010 Ten foliák je víceméně za cenu folie. |
 |
|
 |
Elektrický kultivátor, 26.2.2010 Já předpokládám že vždy na podzim poryju a stroj bude sloužit na úpravu půdy na jaře. Zvláště v případech kdy místo mrazů přijdou deště a porytou půdu "slijí" do jedné masy. Mirek |
 |
Plastová nádoba v kleci, 24.2.2010 Je to nechutné a po nějako době slizké. Špatně se to čistí a dobře zanáší. Já jsem nádobu po půl roce rozdal a teď používám 800 l ocelovou nádrž postavenou svisle, natřenou na černo. Přívod vody od čerpadla s tlakovým spínačem je zespod a hadice na... celý příspěvek > |
 |
Jaká rajčata do skleníku?, 23.2.2010 A co nechat pár rajčat ve skleníku pro urychlení sklizně a dát je pryč až začnou rodit ty venku? |
 |
Semena ze zahraničí, 23.2.2010 Jak provádíte úhradu? Dík. |
 |
Roubování rajčat a lilků, 22.2.2010 Roubovaná rajčata jsou odolná k bakteriálnímu onemocnění ale ne k plísni bramborové, což je problém nás zahrádkářů. Roubování se používá hlavně pro rajčata ve sklenících. |
 |
Odrůdy paprik, 19.2.2010 Citrinu dělá Moravoseed pro NohelGarden. Mirek |
 |
Rašelinové květináče, 16.2.2010 Pokud jste je dala do malých květináčů tak je nechte zakořenit a až povyrostou tak je "utopte" i s raš. květináčem do vyšších plastových. Postavte je zatím do podmisky s vodou. |
 |
Ovocná stěna z hrušní, 16.2.2010 Vysazeny byly v r. 2003 |
 |
|
 |
Číhání na jaro, 16.2.2010 Únor bílý - pole sílí! |
 |
Roubování rajčat, 8.2.2010 Já se nevysmívám ale jsem realista. Bavíme se o roubování rajčat na podnože. Opakuji, netvrdím že to na bramboru nejde. Pokud ale někdo tvrdí že to rodí nahoře i dole, chtěl bych vědět jak postupovat při pěstování, kdy sklízet atp.. Ruku na srdce... celý příspěvek > |
 |
Roubování rajčat, 8.2.2010 Opakuji z mého předchozího příspěvku - v části "Kuriozity" jsem se dočetl o dvojím užitku. Nic víc, nic míň. Pokud to není jen papírová teorie tak naroubujeme, zasadíme a budeme sklízet dole brambory a nahoře rajčata. Jen pořád nevím kdy mám skončit... celý příspěvek > |
 |
Kiwi, 1.2.2010 Já mám předjednány sazenice kiwi i citrusu přímo u citrusáře-pěstitele, kde je možno i nahlédnout na úrodu. |
 |
Zakládání foliovníku, 19.1.2010 Také se o zřízení zajímám a prozatím u mne vítězí tato varianta. Plastové díly propojené dřevěnými latěmi + plus vylepšení co se týče čelních dvířek. |
 |