Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy melounu vodního, 11.3.2010
Máte někdo zkušenosti s pěstováním odrůdy Charleston Gray? Zajímá mne hlavně jeho ranost a doba růstu, jakých dosahuje velikostí. Děkuji, Mirek.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 11.3.2010
Taky přeji hezký den.
Roubování melounů a okurek, 11.3.2010
Já jsem to vyzkoušel a rostlinky melounů budu vyhazovat - jsou moc vytáhlé. Patrně dnes vyseju další pokusnou várku melounů a budu laborovat. Tykev fíkolistou vyseji tak za 14 dnů po melounech, tykev Sprinter ještě o týden později.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 11.3.2010
Táhne ji to ven, protože krmítko je plné návštěvníků. Mirek
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 11.3.2010 Obsahuje fotku
Březen, za kamna vlezem!
Přesazení 5leté broskvoně?, 11.3.2010
Tím ale ztratíte čas. Mirek
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.3.2010
Nepodařilo se. Mirek
Zkušenosti s firmou Albion Group, 8.3.2010
Vy tam máte tlakovou spodní vodu?
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 5.3.2010
Kdysi jsem je taky zkoušel a mmj. jsem zjistil jednu negativní věc. Povrch stále mokrých "jifin" se ochlazuje více než zemina v kořenáčku.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 5.3.2010 Obsahuje fotku
Nebyl jsem přihlášený, takže ještě foto.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 5.3.2010
Ne, skleník nemám. Jsou to malá balkonová keříčková rajčata (Vilma) a jejich stanoviště bude venkovní parapet, terasa nebo tak nějak. Prostě místo kam se dávají třeba muškáty. Koncem března půjdou do definitivního květináče a pokud to jen teploty... celý příspěvek >
Polodeterminantní odrůdy - popis, 4.3.2010
Děkuji za reakci. Mám např. odrůdu která je uváděna jako polodeter. s výškou růstu 110-150 cm. Sadit budu odrůdy všech tří "typů" a zkusím vysledovat rozdíly. Doposud jsem se věnoval převážně tyčkovým odrůdám, vyjímečně balkonovým keříčkovým.... celý příspěvek >
Černo-červená rajčata, 4.3.2010 Obsahuje fotku
Pár tmavých odrůd které nyní vysévám.
Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 3.3.2010
Fairhaven - podobné vlastnosti jako Redhaven a dozrává u mne asi 14 dnů po RH. Cituji: Fairhaven Jedna z najkvalitnejších odrôd... Odroda bola vyšľachtená v roku 1935 v USA, u nás sa pestuje od roku 1970. Patrí medzi najkvalitnejšie odrody.... celý příspěvek >
Broskvoň - jakou?, 1.3.2010
Má takovou trochu "ostřejší" chuť. Je to skorá broskev která nemá nectnosti raných o kterých píšete. Jestli se letos zadaří dám vědět jak dopadla.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika