|
Odrůdy melounu vodního, 11.3.2010 Máte někdo zkušenosti s pěstováním odrůdy Charleston Gray? Zajímá mne hlavně jeho ranost a doba růstu, jakých dosahuje velikostí. Děkuji, Mirek. |
 |
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 11.3.2010 Taky přeji hezký den. |
 |
|
 |
Roubování melounů a okurek, 11.3.2010 Já jsem to vyzkoušel a rostlinky melounů budu vyhazovat - jsou moc vytáhlé. Patrně dnes vyseju další pokusnou várku melounů a budu laborovat. Tykev fíkolistou vyseji tak za 14 dnů po melounech, tykev Sprinter ještě o týden později. |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 11.3.2010 Táhne ji to ven, protože krmítko je plné návštěvníků. Mirek |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 11.3.2010  Březen, za kamna vlezem! |
 |
Přesazení 5leté broskvoně?, 11.3.2010 Tím ale ztratíte čas. Mirek |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.3.2010 Nepodařilo se. Mirek |
 |
Zkušenosti s firmou Albion Group, 8.3.2010 Vy tam máte tlakovou spodní vodu? |
 |
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 5.3.2010 Kdysi jsem je taky zkoušel a mmj. jsem zjistil jednu negativní věc. Povrch stále mokrých "jifin" se ochlazuje více než zemina v kořenáčku. |
 |
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 5.3.2010  Nebyl jsem přihlášený, takže ještě foto. |
 |
|
 |
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 5.3.2010 Ne, skleník nemám. Jsou to malá balkonová keříčková rajčata (Vilma) a jejich stanoviště bude venkovní parapet, terasa nebo tak nějak. Prostě místo kam se dávají třeba muškáty. Koncem března půjdou do definitivního květináče a pokud to jen teploty... celý příspěvek > |
 |
Polodeterminantní odrůdy - popis, 4.3.2010 Děkuji za reakci. Mám např. odrůdu která je uváděna jako polodeter. s výškou růstu 110-150 cm. Sadit budu odrůdy všech tří "typů" a zkusím vysledovat rozdíly. Doposud jsem se věnoval převážně tyčkovým odrůdám, vyjímečně balkonovým keříčkovým.... celý příspěvek > |
 |
Černo-červená rajčata, 4.3.2010  Pár tmavých odrůd které nyní vysévám. |
 |
Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 3.3.2010 Fairhaven - podobné vlastnosti jako Redhaven a dozrává u mne asi 14 dnů po RH. Cituji: Fairhaven Jedna z najkvalitnejších odrôd...
Odroda bola vyšľachtená v roku 1935 v USA, u nás sa pestuje od roku 1970. Patrí medzi najkvalitnejšie odrody.... celý příspěvek > |
 |
Broskvoň - jakou?, 1.3.2010 Má takovou trochu "ostřejší" chuť. Je to skorá broskev která nemá nectnosti raných o kterých píšete. Jestli se letos zadaří dám vědět jak dopadla. |
 |