Příspěvky uživatele - 95.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Copak je to za kytičku?, 4.4.2010
Díky Stanislawe 
Copak je to za kytičku?, 4.4.2010 Obsahuje fotku
Prosím o radu. Jak se jmenuje modrá kytička, která mi vykvetla na skalce?. Děkuji 
Kdy zasadit okrasné trávy?, 22.3.2010
Přeji hezký den. Prosím o radu, kdy nakoupit a zasadit okrasné trávy. Děkuji 
Gautheria adenotrix - zvonky, 2.1.2010
Lído děkuji, tak to mám asi na semena nejvyšší čas ...jdu na to. Lenka
Gautheria adenotrix - zvonky, 2.1.2010
Přeji hezký den. Semena této rostlinky jsem zakoupila na akru. Znáte ji? Uvítám každou zkušenost- pěstování apod. Děkuji, Lenka 
Starý keř angreštu, 26.10.2009
Přeji hezký den. Nemám zkušenosti se zahradou, ale snažím se pídit po informacích a učit se. Na zahradě po babičce je starý keř angreštu. Plodil, ale měl takové nějaké ubohé listy. Jak se o takový keř starat? Je třeba ho omladit, pohnojit, nebo co... celý příspěvek >
Koniklec - množení, 19.10.2009
Zapomněla jsem se přihlásit, předchozí příspěvek je ode mne 
Koniklec - množení, 19.10.2009
Děkuji moc všem, už se těším na jaro a na to, až si půjdu nový koniklec vybrat do zahradnictví 
Anatomie slepice, 13.10.2009
Přeji hezký den. Možná budu vypadat jako blb, ale zajímalo by mě, čím slepice snáší vejce. Mám na mysli otvor, který ke snášení vajec používá. Za odpovědi děkuji 
Koniklec - množení, 14.9.2009
Díky a už se těším na jaro 
Koniklec - množení, 23.8.2009
Nenávratně pryč ...ale přesto děkuji za odpověď. Ještě otázku, kde seženu semena?  Díky
Koniklec - množení, 23.8.2009
Přeji hezký den. Jsem začínající nezkušený zahrádkář. Letos na jaře jsem koupila a mezi kameny zasadila koniklec. Krásně kvetl, dělal mi radost. Jenže po odkvětu uschnul a zcela se ztratil. Hledala jsem na netu, ale nikde jsem nenašla, jak se tato... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika