|
Příspěvky uživatele - 180.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Housenky v trávě, 7.4.2008 Na obrázku jsem vám poslal larvu chrousta. Dost mne překvapuje jejich velký výskyt. Můžete mi prosím napsat, odkud jste? Pokud by to nebylo daleko, přijel bych se podívat. Co se týká hubení - víte jaké pH má vaše půda? Mohla byste to případně změřit?... celý příspěvek > |  | Housenky v trávě, 6.4.2008 V jaké hloubce jste je našla? Jak vypadá tráva? Jsou tam vidět holá místa? Mrkněte prosím na tento obrázek. Je to ono? |  |
|  | Pneu nebo cela kola pro zahradní vozík, 5.4.2008 DD, uvažuji o vozíku od Varesu, ale nelíbí se mi jejich standardní pneu 145x70-8 ještě s "terénním" vzorkem. S vozíkem budu jezdit jen po trávě a to ne zrovna na ideálním povrchu (tráva je oseta v dost jílovitém podkladu). Proto bych raději mnohem... celý příspěvek > |  | Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 1.4.2008 Možná byste nám k tomu průzkumu mohl napsat i ceny, já si myslel, že Iseki 19 bude v podobné ceně jako Kubota 2100. |  | Zahradní traktor Husqvarna nebo Starjet?, 30.3.2008 Kdo u nás dělá prodej/servis Hydro Gear převodovek? Nevíte to prosím? |  | Zahradní traktor Husqvarna nebo Starjet?, 30.3.2008 Můžete mi prosím poradit, jak jste vyřešili to chlazení hydra? Nějaká větší vrtule? Jaká? |  | Zahradni traktor Top nebo pomer vykon/cena, 26.3.2008 Jste-li někde poblíž Brna, tak Vám rád ukážu loňský model CC1023. Myslím, že se liší hlavně motorem (ta starší verze má Kohler se kterým jsem naprosto spokojen). Někdo tu zmiňoval, že s tím seká fotbalový stadion a pochvaloval si.
O traktor se mi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|