|
Jak ostříhat, 22.3.2012  a další |
 |
Jak ostříhat, 22.3.2012  a tady další-jak ostříhat? |
 |
|
 |
Jak ostříhat, 22.3.2012  ahoj,
prosím o radu, jak a kdy révu ostříhat. A zda mám ty dva kusy už odbalit od toho papíra. Celé roky se o to staral strýc-ten je teď na dlouho v nemocnici... Moc prosím o radiu-dík
Martin
|
 |
Co a jak, 17.3.2012 přátelé,
strýc onemocněl a já vubec netuším co a jak-prosím o radu:
a)kde a kdy vyset krasavici s opylovačem (strýc má zahrabané 2stromky a asi bych je měl někde nasadit...)
b)kdy se stříhá živý plot (thuje) - jsou vysoké asi 2m a pěkně... celý příspěvek > |
 |
Mulčovat, či ne?, 1.6.2011 máme kolem domu a za domem rozlehlé zahrady (cca 20000m2). Cerlé roky jsme to sušili, ale už na to není čas. Uvažuji o koupi mulčovače. Slyšel jsem ale, že mulčování ještě přihnojí trávu a ta pak roste ještě víc-je to pravda? Myslíte že je pro... celý příspěvek > |
 |
Mulčovač Jikov strong-MHR 550, 29.5.2011 Máte někdo praktické zkušenosti s tímto mulčovačem? Jak často mulčujete, jak vysokou trávu zvládne, jak zvádá nerovnosti terénu-skrátka jak jste spokojeni? dík za každou odpověď
Skřivánek |
 |
Mulčovač F 530 Vari Honda, 28.5.2011 dobrý den,
přemýšlím, jak mám vyřešit sečení trávy na zahradách za domem-celé roky jsme to sušili-teď už ale zvířata nemáme a čas ani náladu na sušení taky ne. Chci se zeptat, zda se tráva mulčovačem zeseče 3-4x a hotovo, nebo je třeba jednou zarok... celý příspěvek > |
 |
Postřik švestek, 28.10.2009 mají se něčím stříkat ted na podzim švestky, které jsou nasazené na podzim? Letos byly švestky (starší stromy nasazené vedle tech letošnícfh) napadeny roztoči. |
 |
Zastřihnout švestky nasazené letos na jaře?, 28.10.2009 dobrý den,
na jaře jsem nasadil švestky JOJO a haganty. Mám je nyní ny podzim zastřihnou, nebo ne? Pokud ano, jak?
děkuji za radu
MS |
 |
Tabulka na správné změření kvasu, 17.10.2009 potřeboval bych sehnat tabulku, podle které se dá přesně "vypočítat" cukr v kvasu když neměřím ve 20°C. Nebo jak mám změřit kvas, kdyř nemám cukroměr s teploměrem a kvas je ted v teplotě cca.8°C. Dík za radu |
 |
|
 |
Kvas - horní vrstva začíná mít takový divný povlak (asi plíseň), 29.9.2009 jsem začátečníi - mám kvas asi 12 dní zaklétý vodou s cukrem a trnky rozdrcené. Včera jsem měřil cukernatost a má to už jen 6 - to kvasí moc rychle-že? je to velký problém? A ještě na povrchu kvasu se začíná tvořit takový nepěkný povlak - asi... celý příspěvek > |
 |
Co se špatnými plody, 15.9.2009 vadí, když nechám ležet špatné trnky(ty, které se nehodí do kvasu-pohnilé atd) pod stromem a pozbírám jen ty dobré. Má to nějaký špatný vliv na stromek. -------těch špatných trnek je pomšrně dost. |
 |
Postřik Omit - můžu stříkat teď?, 30.5.2009 Není postřik Omit škodlivý pro plody, které už nyní jsou na stromě? |
 |
Bradavice na listech, 30.5.2009 když ted postříkám Omitem, nebude to mít nepříznivý vliv na plody? |
 |
Tráva kolem stromů, 28.5.2009 jak dosáhnou toho, aby kolem mých stromků (švestek, rynglů a hrušek - rok staré) nerostla tráva. Potřebuji kruh průměr cca 1metr. Opsypat posečenou trávou, nebo něčím postříkat, nebo co? Aby to nemělo špatný vliv na strom. |
 |