Příspěvky uživatele - 253.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ostříhat, 22.3.2012 Obsahuje fotku
a další
a tady další-jak ostříhat?
ahoj, prosím o radu, jak a kdy révu ostříhat. A zda mám ty dva kusy už odbalit od toho papíra. Celé roky se o to staral strýc-ten je teď na dlouho v nemocnici... Moc prosím o radiu-dík Martin
Co a jak, 17.3.2012
přátelé, strýc onemocněl a já vubec netuším co a jak-prosím o radu: a)kde a kdy vyset krasavici s opylovačem (strýc má zahrabané 2stromky a asi bych je měl někde nasadit...) b)kdy se stříhá živý plot (thuje) - jsou vysoké asi 2m a pěkně... celý příspěvek >
Mulčovat, či ne?, 1.6.2011
máme kolem domu a za domem rozlehlé zahrady (cca 20000m2). Cerlé roky jsme to sušili, ale už na to není čas. Uvažuji o koupi mulčovače. Slyšel jsem ale, že mulčování ještě přihnojí trávu a ta pak roste ještě víc-je to pravda? Myslíte že je pro... celý příspěvek >
Mulčovač Jikov strong-MHR 550, 29.5.2011
Máte někdo praktické zkušenosti s tímto mulčovačem? Jak často mulčujete, jak vysokou trávu zvládne, jak zvádá nerovnosti terénu-skrátka jak jste spokojeni? dík za každou odpověď  Skřivánek
Mulčovač F 530 Vari Honda, 28.5.2011
dobrý den, přemýšlím, jak mám vyřešit sečení trávy na zahradách za domem-celé roky jsme to sušili-teď už ale zvířata nemáme a čas ani náladu na sušení taky ne. Chci se zeptat, zda se tráva mulčovačem zeseče 3-4x a hotovo, nebo je třeba jednou zarok... celý příspěvek >
Postřik švestek, 28.10.2009
mají se něčím stříkat ted na podzim švestky, které jsou nasazené na podzim? Letos byly švestky (starší stromy nasazené vedle tech letošnícfh) napadeny roztoči.
Zastřihnout švestky nasazené letos na jaře?, 28.10.2009
dobrý den,  na jaře jsem nasadil švestky JOJO a haganty. Mám je nyní ny podzim zastřihnou, nebo ne? Pokud ano, jak?  děkuji za radu MS
Tabulka na správné změření kvasu, 17.10.2009
potřeboval bych sehnat tabulku, podle které se dá přesně "vypočítat" cukr v kvasu když neměřím ve 20°C. Nebo jak mám změřit kvas, kdyř nemám cukroměr s teploměrem a kvas je ted v teplotě cca.8°C. Dík za radu
Kvas - horní vrstva začíná mít takový divný povlak (asi plíseň), 29.9.2009
jsem začátečníi - mám kvas asi 12 dní zaklétý vodou s cukrem a trnky rozdrcené. Včera jsem měřil cukernatost a má to už jen 6 - to kvasí moc rychle-že? je to velký problém? A ještě na povrchu kvasu se začíná tvořit takový nepěkný povlak - asi... celý příspěvek >
Co se špatnými plody, 15.9.2009
vadí, když nechám ležet špatné trnky(ty, které se nehodí do kvasu-pohnilé atd) pod stromem a pozbírám jen ty dobré. Má to nějaký špatný vliv na stromek.  -------těch špatných trnek je pomšrně dost.
Postřik Omit - můžu stříkat teď?, 30.5.2009
Není postřik Omit škodlivý pro plody, které už nyní jsou na stromě?
Bradavice na listech, 30.5.2009
když ted postříkám Omitem, nebude to mít nepříznivý vliv na plody?
Tráva kolem stromů, 28.5.2009
jak dosáhnou toho, aby kolem mých stromků (švestek, rynglů a hrušek - rok staré) nerostla tráva. Potřebuji kruh průměr cca 1metr. Opsypat posečenou trávou, nebo něčím postříkat, nebo co? Aby to nemělo špatný vliv na strom.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika