|
Zalévat?, 18.4.2012 před 14dny jsem vysdail 3hlavy-dle návodu jsem nalil při výsadbě cca 5litrů vody a zakryl hlinou "na piramidu", aby třo nezmrzlo. Mám to teď nějak pravidelně zalévat, nebo ne? A kdy tu hlínu mám odhrnout?
Dík
|
 |
Střih sloupové hrušně, 27.3.2012 dík za odpověď. Ještě mi prosím řekni, jak má vypadat dospělý stromek. Nevím co znamená štíhlé vřeteno. To sadil strýc (včera zemřel) byl vášnivý zahradník a já nevím, proč když to není sloupovitá odrůda, proč to sadil jen půl metru od... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Střih sloupové hrušně, 26.3.2012  poraďte prosím, jak sestříhat tuto ASI sloupovou hrušku. Sadil ji strýc, ten zemřel a já nevím co a jak... |
 |
Jak ostřihat sloupovou třešňu, 25.3.2012  druhý pohled |
 |
Jak ostřihat sloupovou třešňu, 25.3.2012  Posím poraďte, jak ostříhat _ děkuji. |
 |
Střih sloupovách jabloní, 25.3.2012 stříhají se sloupové jabloně, nebo ne? Případně jak?
Děkuji
Martinj
|
 |
Jak ostříhat, 24.3.2012 vyčerpávající-děkuji |
 |
Výsadba révy, 24.3.2012 kdy je v roce nejvhodnější vysazovat nové sazenice? |
 |
Jak ostříhat, 24.3.2012 hmm, tak pozdě - roní a hodně-takže mám to nechat byt?... Jo ještě dotaz-strýc nasadil loni a vyrůstají z jednoho kořene 2 kmínky-mám nechat oba, nebo nechat jen jeden? |
 |
Jabloňová stěna, 23.3.2012  dobrý den,
moc prosím o radu, jak stříhat stromky jabloní ve stěně a kdy stříhat-děkuji moooc
Martin
|
 |
|
 |
Jak ostříhat, 23.3.2012 dík, z toho videa je to pochopitelné, jen n evím, KDY mám střihat-teď, nebo kdy. A ještě nějaký návod, jak stříhat (foto 3 a 4)-to jsou révy vysazené loni-ještě asi nemají hlavu... |
 |
Jak ostřihat?, 22.3.2012  a s tímto co? To je ale asi za sloupcová jabloň,že?... |
 |
Jak ostřihat?, 22.3.2012  a další... |
 |
Jak ostřihat?, 22.3.2012  přátelé-jak ty jabloně ostřihat? Celé roky to střihal strýc-já nevím jak aby z toho byla pěkná stěna..
dík za radu
Martin
|
 |
Jak ostříhat, 22.3.2012  a poslední |
 |