Příspěvky uživatele - 253.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zalévat?, 18.4.2012
před 14dny jsem vysdail 3hlavy-dle návodu jsem nalil při výsadbě cca 5litrů vody a zakryl hlinou "na piramidu", aby třo nezmrzlo. Mám to teď nějak pravidelně zalévat, nebo ne? A kdy tu hlínu mám odhrnout? Dík
Střih sloupové hrušně, 27.3.2012
dík za odpověď. Ještě mi prosím řekni, jak má vypadat dospělý stromek. Nevím co znamená štíhlé vřeteno.  To sadil strýc (včera zemřel) byl vášnivý zahradník a já nevím, proč když to není sloupovitá odrůda, proč to sadil jen půl metru od... celý příspěvek >
Střih sloupové hrušně, 26.3.2012 Obsahuje fotku
poraďte prosím, jak sestříhat tuto ASI sloupovou hrušku. Sadil ji strýc, ten zemřel a já nevím co a jak...
Jak ostřihat sloupovou třešňu, 25.3.2012 Obsahuje fotku
druhý pohled
Jak ostřihat sloupovou třešňu, 25.3.2012 Obsahuje fotku
Posím poraďte, jak ostříhat _ děkuji.
Střih sloupovách jabloní, 25.3.2012
stříhají se sloupové jabloně, nebo ne? Případně jak? Děkuji Martinj
Jak ostříhat, 24.3.2012
vyčerpávající-děkuji
Výsadba révy, 24.3.2012
kdy je v roce nejvhodnější vysazovat nové sazenice?
Jak ostříhat, 24.3.2012
hmm, tak pozdě - roní a hodně-takže mám to nechat byt?... Jo ještě dotaz-strýc nasadil loni a vyrůstají z jednoho kořene 2 kmínky-mám nechat oba, nebo nechat jen jeden?
Jabloňová stěna, 23.3.2012 Obsahuje fotku
dobrý den, moc prosím o radu, jak stříhat stromky jabloní ve stěně a kdy stříhat-děkuji moooc Martin
Jak ostříhat, 23.3.2012
dík, z toho videa je to pochopitelné, jen n evím, KDY mám střihat-teď, nebo kdy. A ještě nějaký návod, jak stříhat (foto 3 a 4)-to jsou révy vysazené loni-ještě asi nemají hlavu...
Jak ostřihat?, 22.3.2012 Obsahuje fotku
a s tímto co? To je ale asi za sloupcová jabloň,že?...
a další...
přátelé-jak ty jabloně ostřihat? Celé roky to střihal strýc-já nevím jak aby z toho byla pěkná stěna.. dík za radu Martin
Jak ostříhat, 22.3.2012 Obsahuje fotku
a poslední
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika