Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Benzin v zahradni technice, 18.11.2008
Pánové vespolek, teď jsem dodělal jednu pilu, která ani trošku nepotvrdila to co neustále opakuji. Benzín v pile nechati, problémy si přivoditi znamená!! Nádrž čistá jako žumpa, benzín v ní, pachu a barvy jako obsah té žumpy, membrány měněny před... celý příspěvek >
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 18.11.2008
To válcování už opravdu tady neřešme! Můžem si majlnout. :o)  Ty prstýnky taky, je tam možnost 0,325"x 8z, tím se to zase mění, ale málo kdo to používá. V podstatě je u obou několik variant 6z,7z,8z. Jen jde o rozhodnutí pevná x prstýnek.... celý příspěvek >
:o) Vzorečky problém nejsou, ale výpočet objemu stromu! :o) S tou řetězkou to je také háček, 0,325 x 7z X 3/8 x 6z ? Radek
Naprosto správně Gl. :o) Ještě k těm řetězům, 0,325" se osazuje na "zjemnění" řezu, snížení vibrací a pod. Dnes, kdy jsou řetězy nové generace, již toto není třeba. Dělal jsem to především u souší. Tam občas člověk dumá proč to neřeže,... celý příspěvek >
Chtěl bych znát názor na pilu H353, 18.11.2008
Jaký řetěz používáte? Na takové dřevo je potřeba dát kulatý. Jinak doporučuji, pokud to jde kůru s blátem osekat sekerou, nebo kůru oloupat loupákem. Radek
Benzin v zahradni technice, 18.11.2008
Zdravím J.K.  TOP CYL se šipkou znamená K VÁLCI (vrch k válci, kraj k válci). Takže nápis, šipka, to vše bude nahoře a otočeno k válci! Bude-li válec v pravé ruce, vložka tak jak je na fotce, vše bude O.K. Radek
použití dřeva na uzení nebo grilování, 18.11.2008
Určitě a nejen na uzení či grilování, proto z našich původníh lesů zmizelo jako první! Jinak mám udírnu přímo v domě na chodbě i s chlebovou pecí, jde mi však proti dvířkům vývod od krbovek. Uvažoval jsem o provozu buď letním, nebo celoročním, tady... celý příspěvek >
Souhlasím, pane Vysloužil, jenže tam přeci právě o toto jde. Whisky, koňak, to jsou požitky chuti nahořklé, sudy jsou odkorněné a ještě povrchově upravené. Nechci debatovat bez vlastní zkušenosti, jen mne toto napadlo po kácení nějakých dubů v... celý příspěvek >
Zdravím vás "uzenáři", nejsem sice členem spolku, ale sleduji. Mám jen jeden postřeh, myslím si, že dub asi nebude to pravé. Dřevo obsahuje tolik hořkých tříslovin, že pokud se mi dostane při kácení do hu.. pilina, prskám jak křeček dost... celý příspěvek >
Chtěl bych znát názor na pilu H353, 18.11.2008
Zdravím, chtěl bych poprosit pána 28.148, zda by mohl vypsat oněch 18 součástí u MS 260, které musí odmontovat pro přístup k válci? Případně ještě napsat kolik součástí musí odmontovat pro přístup ke vzduchovému čističi u stejné pily. Také bych rád... celý příspěvek >
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 16.11.2008
Musím přiznat, že na sdělování těchto údajů je STIHL vůbec nejhorší. A tak pokud někdo tyto chce, čerpám také z KWF a DLG. Vůbec se mi zdá jako by byly tajné pro české uživatele, stačí se podívat na naše stránky! Radek
Choroba Dubu?, 16.11.2008
Nedalo mi to, hledal jsem a rýpal a volal a výsledek? Máme pravdu oba, ani odborníci se neshodnou, která ze žlabatek vlastně tyto hálky na dubu dělá a nebo zda obě! Navíc pokud si zadáte třeba na Google termín žlabatka dubová, vyběhne s tolika... celý příspěvek >
Benzin v zahradni technice, 16.11.2008
Gratuluji a přeji mnoho spokojených, klidných a bezpečných řezů! Radek
Zdravím Jiří, často se mi stane, že zákazník příjde s rozebranou pilou a filtrem jak kus dřeva nabaleným a samozřejmě zabaleným v igelitce :-), hledám příčinu problému, natočím mašinu a ona jde jak bič. A toto je také tento případ. Začátek opravy na... celý příspěvek >
Jiří, po tom vyprání jste ho propláchl v čisté vodě? A ještě vyfoukal? Možná bude stačit jen praní opakovat, ale celé i s vyfoukáním a osušením a bude dobře. Radek
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika