|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaká je husqvarna 372 xp, 7.2.2009 Nejprve se vrátím ještě k těm otáčkám, myslím, že Jani dělá to co já, více otevře H a tak 372 zachová max. výkon a omezí max. otáčky, prostě ji "zaleje". Jinak nelze s J.S. než jen souhlasit v obou příspěvcích. Ta úprava MS 361 spočívá v... celý příspěvek > |  | Jaká je husqvarna 372 xp, 7.2.2009 No víš, právě ta 357 mi sedí víc do probírek, HQ sice tvrdí že je vhodná do obého, ale servis vidí něco opačného. Tak ztrhanou pilu po necelém roce těžby jsem ještě neviděl, MÚ s hmotou 1+ SM, BO, DB a BK, všechno volné, karburátor doslova utahaný,... celý příspěvek > |  |
|  | Jaká je husqvarna 372 xp, 7.2.2009 To je právě ten háček a původ těchto "soubojů"! Každému vyhovuje něco jiného, každý "cítí" tu svou jinak. Každá také má svou práci. Pro osvětlení ostatním, ne profíkům, dřevař nedělá jen těžbu velkých stromů, ale i probírky v hmotách jako palivová... celý příspěvek > |  | Pila po zahřátí nedrží volnoběh, 6.2.2009 Bohužel jsem se ke kompu dostal trošku déle, snad to bude stačit. Přejděte u L nejvyšší otáčky, cca 1/8-1/4 + nad 1, takto jste ji ochudil! To samé platí u H! Takže od problému s chodem, otvírat přez nejvyšší a ponechat za nej., při mírném... celý příspěvek > |  | Jaká je husqvarna 372 xp, 6.2.2009 Ona se zase tak dlouho nevyrábí, předchůdce, tedy 371, nebyla tak vyhnaná do otáček a agrasivní! Nejedná se o nedošponovaný, ale naopak přešponovaný řetěz. Samozřejmě, že část závad se připisuje na stranu s označením obsluha, ale nelze tam připsat... celý příspěvek > |  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 6.2.2009 Nevím kde jste přišel na úhel 60° u STIHL, právě tyto řetězy, byly první s úhlem 55° a úhel 85° je zobrazený na prvním obrázku výše, ten se nenastavuje nikde, ten je daný šířkou kotouče, průměrem pilníku a úhlem břitu! A už vůbec není v... celý příspěvek > |  | Jaká je husqvarna 372 xp, 6.2.2009 Chlapci, chlapci, jen se tu nepoperte! Něco se povede tomu, něco tomu výrobci, HQ 372 XP, je opravdu nepovedená, pár kusů mi tu také běhá bez potíží, ale většina je tragedie, téměř ztráta pístního kroužku do roka provozu - 2x, prasklá klika do roka... celý příspěvek > |  | benzin do pily, 5.2.2009 Pánové, a vy nedolíváte olej do motoru auta? Co takhle použít litrovou láhev od něj! V těch PETkách samozřejmě nezapomeňte ponechat zbytek původního obsahu ! Ať máme zase co řešit v závadách ! :-))
Radek |  | motorová pila homelit, 5.2.2009 To je přesně napsané a jen to potvrzuje co jsem napsal já. To zařazování do škatulek je velice ošemetné. Dělení dle doporučených prací, je asi nejobjektivnější. Jani, pán je asi prodejce HQ, nebo Jons., pokud píše, že ví o čem mluví! Takže nechme... celý příspěvek > |  | Pila po zahřátí nedrží volnoběh, 4.2.2009 Zdravím vás a mám k vám ještě jeden dotaz, který model to je? Některé touto bolestí trpí, některé tím ukazují na "odcházející" gufera! Ohřejí se a začnou propouštět, přisávat falešný vzduch! Předpokládám, že v servise HQ nejsou amatéři a... celý příspěvek > |  |
|  | motorová pila homelit, 4.2.2009 Ano, ale já jsem psal i o tomto dělení, to dělení je právě každé více či méně ošemetné! Dělení dle použitých materiálů, co to je? Kovové pily, plastové pily? Jenže těch plastů je několik druhů a co teď? Každé dělení má subjektivní pohled a... celý příspěvek > |  | motorová pila homelit, 4.2.2009 Pro Mira K. 170.139 - vy máte ještě skutečně PILU Homelit, vyrobenou a konstruovanou v USA, jedním z prvních výrobců motorových pil na světě! Stejně jako řada dalších, nepřežil do dnešních dnů! S poctivostí nejdál dojdeš, ale tak akorát za humna! XL... celý příspěvek > |  | motorová pila homelit, 4.2.2009 Ono o to "umět řezat" právě jde a u vás to o tom je! Umění řezat je i o tom, vědět, že k tomu třeba i ostrý řetěz! Žužlat a trápit pilu a vědět jak postupovat při kácení, není umění řezat!!! Tupoun s tupou pilou nic neuřízne a může mít... celý příspěvek > |  | motorová pila homelit, 4.2.2009 Pro 34.50 a 226.2 - nevím kde jste přišli oba na názor, že MS 250, stejně jako 025, je řada farm!? Modely 021,023 a 025, jsou jedno a to samé, jen s jiným obsahem a výkonem! MS 250 a 230 navíc se stejným obsahem 45,4 m3, jen 230 s menším... celý příspěvek > |  | Stihl ms 230 olejové čerpadlo, 2.2.2009 Na demontáž ol. čerpadla u MS 210-250, není třeba demontovat spojku! Na demontáž spojky není třeba sundávat pružiny a segmenty! Práci, jako vylití oleje, nalití půl nádrže benzínu, položení na pravý bok a druhý den nastartování, protočení a vylití,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|