|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Dolmar MS 4010, 24.6.2009 Rukavice se podceňují všeobecně. Kdo seká jen trávu, lehký nálet, připadají mu zbytečné. V pasece porostlé malinou a ostružinou, pane to by si je natáhl i jejich zapřísáhlý nepřítel! Chodí sem dost lidí, kteří dělají prořezávky, ti by je natáhli i na... celý příspěvek > |  | Křovinořez ztráta výkonu, 22.6.2009 Tentokrát se musím připojit k PP. (ač nerad, aspoň v tom koni a kafi), u Homelite přetočení v rámci omezovačů možné není a proto je nutné seřízení v servisu! Včetně kontroly karburátoru, častěji u této značky dochází k přeplavování palivem. Pak to... celý příspěvek > |  |
|  | Homelite VI XL2 super - seřízení karburátoru, 22.6.2009 Jde o to, kterou vlastně máte, VI SUPER 2, VI SUPER MINI, VI SUPER 2 SL, nebo XL 2? Pozor, tady je dost zmatek a je s podobným označením více typů! Jedny používají řetěz 3/8" hoby, jiné také 3/8" ale "velké"! Nejlepší by byla fotka. Pokud vím, na... celý příspěvek > |  | Tovární malotraktor na silnici, 18.6.2009 KP., vítězem bude ten, kdo pozorně přečetl základní otázku a nadpis tématu a hlavně elaborát ing. Pokorného! Je však až s podivem, pokud je takový to výklad, že každé registrační místo si vykládá vše po svém, tedy každý klotový rukáv má svůj výklad!... celý příspěvek > |  | Umytie pracovného priestoru kosačky, 18.6.2009 Ještě je u toho naklopení jedna vychytávka, rukojeti jsou většinou dělené, povolte šrouby, naklopte je tak, jako by jste je chtěl zaklopit na motor, ale jen zhruba do poloviny dráhy. Utáhněte a překlopte na takto upravenou rukojeť. Bude lépe držet,... celý příspěvek > |  | Žací nůž na křovinořez, 18.6.2009 Není to tak trochu, je to pořádně! Musel by být z hodně starých zásob! Dodává ho další firma z jednoho domu, sídla dovozce Tecomecu. |  | Žací nůž na křovinořez, 18.6.2009 Jirko, já bych tam 35 cm necpal a už vůbec 4 mm silný. Tecomec to rozhodně není, ale už vím dodavatele. Číňani ať si tam dají třeba vrtuli z bombardéru, já doporučuji doporučené výrobcem. Chcete sekat a posekat? Nebo závodit pár dnů v hektarech?... celý příspěvek > |  | Žací nůž na křovinořez, 18.6.2009 Jirko, 305 mm není 35 cm, to je 30,5 cm! STIHL FS 350 je standardně vybavován výrobcem trojcípým nožem tohoto průměru. Nože 35 cm se také dělají a jsou určeny pro FS 500,550. Ty jsem však v nabídce Tecomecu nenašel. TECOMEC je kvalitní výrobce, jen... celý příspěvek > |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 16.6.2009 Vždyť jsem to říkal, ale nic si z toho nedělejte, znám profíky co to ještě vydávají za peníze jako neopravitelnou pilu a zjistili za 300,- Kč závadu!!! |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 16.6.2009 Fando, opravdu je vše tak jak bylo? Vahadlo jehly je na správné hranici, membrány nejsou přehozeny s těsněním? Nepředpokládám, že je otočená regulační membrána čepem vzhůru! Jsem přesvědčený, že je zaměněná s těsněním (běžná začátečnická chyba)! A... celý příspěvek > |  |
|  | Zásilková zahradnictví, 15.6.2009 Dobrý den, bohužel jsem objevil varování před zahradnictvím Konvičkových pozdě. Rostliny poslaly úplně jiné a za více peněz! |  | Olej Lespol, 14.6.2009 Lespol sice není zrecyklovaný olej z kuchyně, ale s minerálem opravdu nemá nic společného. Je rostlinného původu a přidat něco motorového oleje, je lepší, ale i tak při delší odstávce pily je lépe nádrž vylít, vyjet a nalít a protočit čistý motorák.... celý příspěvek > |  | Tovární malotraktor na silnici, 13.6.2009 No a co to vzít opačně? Má to výrobní štítek, má to výrobní číslo, je to podobné novějším mašinkám? Odkud dovezený? Z Japonska? To těžko, tak se do Evropy určitě nedostaly mimo dovozce! Když, tak pár kousků, ale jinak je v Evropě např. Kubota,... celý příspěvek > |  | Tovární malotraktor na silnici, 13.6.2009 Poslední odstavec je bez diskuzí. Prostřední mírně mimo. Dovezl-li a tedy registroval ofic. dovozce v roce 2000 novou Kubotu, není problém dovezenou, starší, registrovat i bez jeho "požehnání". Bude-li přesně odpovídat typový klíč, jen v.č.... celý příspěvek > |  | Tovární malotraktor na silnici, 13.6.2009 Pravda to je a není, určitá možnost ve výkladu je. Pokud by "domaděl" byl vyroben z částí standartně použitých k podobným účelům, pak, za určitých podmínek... ale spolehněte se na úředníka, že ty podmínky uzná!? Vari, Tera, MF, tam je to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|