Příspěvky uživatele - 42.110

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sibiřská cibule, 23.3.2007
Díky za radu,už jí běžím koupit.
Sibiřská cibule, 23.3.2007
Zdravím všechny! Prosím, neví někdo náhodou, kde by se dala sehnat Sibiřská cibule? Díky za případné kontakty.
Durman Metelovy, 23.3.2007
Není pozdě,já jsem ho vysela 9.3.Za měsíc vyroste asi 30 cm.Kristalonem plod a květ hnojím ,když je v květu.Na prudké slunce ho nedávejte.Nejlépe je mu v polostínu.Kam ho budete dávat,na terasu?Já ho dávám na zahradu a to pod vysokou... celý příspěvek >
Durman Metelovy, 21.3.2007
Já ho mám zatím v květínáči o průměru 9 cm.Až  povyroste asi na 15 cm,tak ho přesadím do průměru 20cm.Vyroste do výšky cca 1m a kvete od července do podzimu.Pozor je to rostlina citlivá na mráz!Hodně zalévat,hnojit/já používám Kristalon Starta... celý příspěvek >
Durman Metelovy, 17.3.2007
Mám také již 3.rokem Durman Metel.Je to opravdu letnička,je nádherná a krásně voní.Vždy nechám první květ dozrát,ostatní po odkvětu odstřihuji.V semeníku na podzim budete mít asi 40 semen,která na jaře vždy vysejte.Vždy mi všechna semena vyšla.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika