|
Příspěvky uživatele - 42.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sibiřská cibule, 23.3.2007 Díky za radu,už jí běžím koupit. |  | Sibiřská cibule, 23.3.2007 Zdravím všechny! Prosím, neví někdo náhodou, kde by se dala sehnat Sibiřská cibule? Díky za případné kontakty. |  |
|  | Durman Metelovy, 23.3.2007 Není pozdě,já jsem ho vysela 9.3.Za měsíc vyroste asi 30 cm.Kristalonem plod a květ hnojím ,když je v květu.Na prudké slunce ho nedávejte.Nejlépe je mu v polostínu.Kam ho budete dávat,na terasu?Já ho dávám na zahradu a to pod vysokou... celý příspěvek > |  | Durman Metelovy, 21.3.2007 Já ho mám zatím v květínáči o průměru 9 cm.Až povyroste asi na 15 cm,tak ho přesadím do průměru 20cm.Vyroste do výšky cca 1m a kvete od července do podzimu.Pozor je to rostlina citlivá na mráz!Hodně zalévat,hnojit/já používám Kristalon Starta... celý příspěvek > |  | Durman Metelovy, 17.3.2007 Mám také již 3.rokem Durman Metel.Je to opravdu letnička,je nádherná a krásně voní.Vždy nechám první květ dozrát,ostatní po odkvětu odstřihuji.V semeníku na podzim budete mít asi 40 semen,která na jaře vždy vysejte.Vždy mi všechna semena vyšla. |  |
 |
|
|
|