Příspěvky uživatele - 64.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padající jehličí na borovici pinea, 20.9.2009
 Dobrý den, prosím o radu,- koupila jsem si borovici pinea v kontajneru zasadila, zem jsem dala na na konifery a začala mi shazovat jehličí poradte kde jsem uděla chybu děkuji.    Vlasta Marková
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 17.9.2009
Strojem nadmíru nebezpecným je okruzní pila-populární cirkulárka. "Tuhle masinu bych zakázal pod trestem smrti." praví MUDr. Pavel Holub, primár ortopedického a traumatologického oddeleni v príbramské nemocnici. Tech uríznutých prstu je... celý příspěvek >
"Cirkulárku bych zakázal pod trestem smrti," praví MUDr. Holub z Príbrami Okruzní pila je jednoznacne nejnebezpecnejsím strojem na chatách a chalupách. Vzdy kdyz ctu nejruznejsí casopisy a novinové prílohy venované kutilum, obdivuji to... celý příspěvek >
Nevycerpatelnou studnicí kutilských historek jsou lékari.Koneckoncu, jsou to oni, u kterých vetsina príbehu, jejichz hrdinou je kutil a cirkulárka, vrtacka, sroubovák ci rnotorová pila nebo hoblovka, koncí. Zvláste bohatou sbírku mají lékari z... celý příspěvek >
Technika orby, 17.9.2009
Orba je ZÁKLAD!!!
Špendlíky - foto, 24.7.2009
Je záslužné zachovávat různé odrůdy, ale vývoj se nezastaví. Myslím, že šarky se lze zbavit a snad i u špendlíků pomocí meristémových kultur (jako u jahod).  Ale co to vyřeší?  Zízkáme sice viruprostý materiál, ale se stejnými vlastnostmi... celý příspěvek >
Špendlíky, 24.7.2009
Tak mě zajímá, jestli jste po 5 letech dále?
Jak poznám švesku domácí, 23.7.2009
 Věděl by někdo, jak se pozná, co je nebo není švestka domácí? Čím se liší od nových (tolerantních) odrůd, že tolik lidí lituje, že není šarce odolná? Děkuji. Jíra.
Lištová sekačka Rotax, 21.6.2009
 Sekal jsem s Reformkou v r.1963 na "čáře" za dráty u Rozvadova, louky které se neudržovaly 20 let.Vrstva polehlé stařiny, mravenišťata, nálety různých dřevin a irezavé ocel. lano, snad vátečné.Nemělo to chybu, všechno brala. Ani žabku... celý příspěvek >
Husqvarna 395 XP - plagiát, 15.6.2009
Mám HQ 50 od roku 1983, jde jak Dělo. byla za 8,5tis.Topíme jen dřevem+ stavba.
Jak granulovaný kravský hnůj, 16.5.2009
V základech Agrotechniky vždy platilo, že hnůj se musi do 24 hodin zaorat, aby se zachoval obsah živin.Hnojiště se má utužovat, udržovat vlhké. Musí to být hnojiště a né hromady hnoje, kde všechny živiny se vyplaví do podloží, nebo se vypaří.Zbude... celý příspěvek >
Žluté skvrny v trávníku, 13.4.2009
Pouzivate prilis mnoho hnojiva, nekdy mene je vice
Svářečka x invertor, 31.3.2009
A co GAMA 165?
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 5.2.2009
Mám H. Rancher 24 let, do benzinu M 2T a na lištu M6A, když byly mrazy M4A, a přijď se podívat na TO dělo! Základ: čistej vzd. filtr a ostrý řetěz!
Koupě silnější motorové pily, 1.2.2009
Ty Vojto, chtěl říci: poměr výkonu pily - k hmotnosti pily.Ono je rozdíl řezat, když dřevo leží na zemi, nebo když se musí odřezávat větev o průměru 15 cm.,  ve výši ramen.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika