|
Příspěvky uživatele - 0.70
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Papriky zežloutnou a uschnou, 9.6.2016 Dobrý den, papriky mi začaly žloutnout a nakonec uschne celá rostlina. Nevíte čím by to mohlo být?
Děkuji | | Pila pro ženu, 10.2.2016 Nechci dělat reklamu, ale v tesku (naschvál chyba) je ted od 10,2,2016 pila hecht 45cm za 18stovek. Není to pila pro slabé ženy i já mám po hodině řezání pot na čele, ale je levná s 5,5 kily i s lištou. Mám ji cca. 6 let a když jsem ji v obchodě... celý příspěvek > | |
| | Jabloň Pink Lady, 9.11.2015 Pink Lady pěstuji asi 10let, přivezl jsem si je z Italie a celkem se mi daří.Postupně jsem si naočkoval asi 70stromků a můžu říct že je to nádherný pohled na tyto dozrávající jablka.Letos to vypadá na sklizen asi 1000kg.Pěstuji je na jížní Moravě. | | Soužití dvou samců, 11.7.2015 No poradit nedovedum ale my měli taky takhle dva..nekastrované (beránek a zakrslík klasický a občas se honili tak jsme jen otevželi dvířka boxu..vylítli ven(měli veliký) a za chvilku je to přešlo a zase spolu spinkali a čistili se navzájem..
Teď... celý příspěvek > | | Hryzec, 30.5.2014 Díky za informaci. Nora je cca 3 -5 cm pod povrchem, včetně tzv. hřbetu na povrchu, předpokádal jsem, že je od hryzce. | | Hryzec, 29.5.2014 Dobrý den, také jsem si pořídil Swiss past na hryzce s tím, že je to jednoduchá a účinná zbraň na ně. Bohužel prozatím je skóre vysoce aktivní pro hryzce. Po umístění pasti se po několika hodinách past zaklapne, ale místo hryzce je v ní plno hlíny.... celý příspěvek > | | Psidium, 22.1.2014 To bude určitě nějaká nemoc, mě to dělá taky, na listech se tvoří fleky které zasychají, pak list upadne a větve bez listů pak taky usychají. Opadalo mě takto asi 80 % listů a mám obavy jestli Psidium dožije jara. Zvláštní je že to začalo až když... celý příspěvek > | | Levne tycky k reve, 19.5.2013 Maroš | | Levne tycky k reve, 19.5.2013 Zdravím,
nosné dráty,, bezinal,, mám ve výšce 70 a 90 cm průměr 2,5 mm
dvojdrátí taktéž bezinal průměr 1,8 mm ve výšce 125 a a jelikož sám jsem vysoký, tak proto 170 cm.
Maroš | | Levne tycky k reve, 15.5.2013 Sloupky a dráty jsem kupoval předloni v OSLAVANU, Náměšt n.Oslavou
sloupky SPA 50EU 2 500mm cena 1 kus 121,- Kč bez DPH
Drát Bezinal (průměr 1,8 mm, 2,00 mm, 2,20 mm, 2,50mm) cena za 1 kg 37,- Kč bez DPH
Maroš
| |
| | Slepice žere vejce, 8.5.2013 Dobrý koupyl bych od vás... Plastové snáškové hnízdo.3 kuse..??? Vejce se skutálí dolů a slepice na něj nemůže. Více viz obrázek... lumír | | Je toto rakovina - a jak stromek zachránit?, 1.5.2013 Ten černý flek na stromku ve skutečnosti není, nějak vznikl při focení. Výrůstek vyřízneme a zatřeme stromovým balzámem. Všem děkuju za rady. Eva | | Je toto rakovina - a jak stromek zachránit?, 30.4.2013 Dobrý den,
máme na zahradě stromek odrůdy Rubinola zasazený na podzim 2009. Loni poprvé kvetl, letos je květy obsypaný, ale na jedné z hlavních větví se objevil útvar / viz foto/. Jedná se o rakovinu? A co se stromkem, neradi bychom o něj přišli.... celý příspěvek > | | Název této rostliny, 26.10.2012 jedna se o tuhle rostlinu | | Název této rostliny, 26.10.2012 Ahoj, muzete mi nekdo prosim pomoct, jaky je nazev teto rostliny? Diky ;) | |
|
|
|
|