Příspěvky uživatele - 16.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vápno, 6.8.2009
Jednou jsem to také zkusil, rozhodil jsem nehašené vápno po pozemku, vyhašením vzdušnou vlhkostí nebo deštěm,/už si nepamatuji/ se vytvořila pevná struktura cca 1-2mm podle toho jak jsem to pohodil a dlouho trvalo, než se to rozdrobilo-než se to... celý příspěvek >
Kvalita dešťové vody ze střechy s asfalt. bobrovkami, 6.8.2009
Kdyby se "tér" rozpouštěl ve vodě, nemohl by jít na střechu, kde je právě jako ochrana proti vodě. Možná, že se občas odplavují kamínky-posyp šindele, ale ty se usadí na dně nádrže. A po třech letech už by uvolňování méně držících kamínků z... celý příspěvek >
Vápno, 5.8.2009
Já používám vápenný hydrát, rozsypávám cca v únoru na zmrzlou porytou zem, do kompostu nedávám. Nehašené vápno nepoužívat.Existují i vápna jako hnojivo-nepoužil jsem jej zatím.
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 4.8.2009
Myslím, že bychom se měli složit a test udělat, aby měli pochybovači jasno
Červený rybíz, 3.8.2009
Dostal jsem podobný červený jako dárek z... marketu. Dopadl jem podobně, jen listy dostaly jestě k těm suchým okrajům světle zelenou barvu.
Nemoc meruňky - hnědé plody, 31.7.2009
Mám dva stromy meruněk vedle sebe, jeden má hnilobu jako Váš, ale až při dosběru, začátek byl dobrý a druhý stromek bez hniloby.
Pozdní setí, 31.7.2009
Mrkev a petržel by nedorostla do normální velikosti, je možno vyset teď špenát, ředkvičku, hrášek, fazole na zelené lusky, čínské zelí, černou ředkev, salát, kozlíček polníček, zelené hnojení, sazenice jahod: Začátkem září do 15.9. sázím na... celý příspěvek >
Ještě jednou základ pod domek, 30.7.2009
Postup dle Alího je správný, jen bych do zakladů nedával cihly. Jsou jinak nasákavé než beton a pri mrazech se rozpínají a základ praskne. Proto se do základů dává kamenivo-které je nenasákavé.
Male biele vajička, 30.7.2009
Ještěrky mají vajíčka kožovitá, není to skořápka
Prosim o radu, 30.7.2009
Pokud byla nať napadena plísní, doporučuje se nať poséct, aby se plíseň nestáhla do hlíz.Pokud už nať uschla tak, že není co sekat, naplánujte si kopání brambor. Já už jsem velmi rané Colette taky vykopal.Úroda je velmi dobrá, hlízy velké.
Kde sehnat hlínu do zahrádky, 29.7.2009
Jestli je to skrývka orné půdy, je předem určeno, jak s ní má stavebník naložit. Je samozřejmně zpoplatněna úřadem a určitě ji nelze rozprodávat.
Cibule - skladování, 29.7.2009
Teď jsem ještě vyčetl v 1000 rad zahrádkářům, že nedoporučují cibulovou nať pár dní před sklizní sešlapávat, ale vzít rycí vidle a cibule mírně nadzvednout, tím se utrhnou kořínky v zemi a asi se urychlí stahování -sesýchání krčku.Tak jsem to včera... celý příspěvek >
Co vyset nebo zasadit po zelí, 28.7.2009
Dále kozlíček polníček, keříčkové žluté fazolky sběr "na zeleno", špenát
Ještě jednou základ pod domek, 27.7.2009
Základová deska se svařovanou sítí se dělá většinou tehdy, když je méně únosné podloží-na navážce nad podzemním sklepem a pod, aby se roznesl tlak.  Základová deska má ve Vašem případě sloužit jen jako podlaha chatky a na ní nalepená dlažba?... celý příspěvek >
Paprika - nevím co s ní je, 24.7.2009
Přesně stejný problém jsem měl zatím na 1. ze 40ks. Vytrhl jsem keřík a zlikvidoval.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika