Příspěvky uživatele - 248.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za listnac?, 12.10.2009
Stanislawe, velmi děkuji, už jsem si onu diskusi vyhledal. Zajímavé názorové spektrum, pro mě poučné, a souhlasím s vámi. Jeden dvoumetrový kus jsem vysadil ve městě Milovice (město náletů a invazních druhů dřevin) na místo, kde by jinak rostl jen... celý příspěvek >
Dub červeny, 12.10.2009
Velmi plodná a zanícená diskuse. Přikláním se k názorům Stanislawa, Pavlovi jde o princip a ten zřejmě většina z nás chápe. Proč tu nikdo ještě nevyjmenoval agresivní škumpu - ta přece není taky původní dřevinou a množí se zcela nekontrolovatelně. A... celý příspěvek >
Dub červeny, 12.10.2009
Jalovec chvojka je druh, ktery zde hojne rostl uz v 18. stoleti, resp. v dobe bejvetsi slavy inkvizice a carodejnickych procesu. "Carodejnice" jej pouzivaly kvuli jeho vyrazne toxicite do ruznych odvaru, aby jim navozoval levitacni stavy (bajne... celý příspěvek >
Co je to za listnac?, 12.10.2009
Diky, za informaci. Proc se proti nemu tak silne bojovalo? Invazni druh? Horsi nez skumpa snad byt nemuze...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika