Příspěvky uživatele - 122.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Durancie a šárka, 19.3.2009
Přiznám se, že jsem dodnes měl zato, že durancie šarku nedostává.Asi jsem se špatně informoval.Typické poškození listí jsem u ní nikdy nepozoroval.A není ani na šarku supercitlivá, odumírání napadených větviček (jako u supersenzitivní JOJO) jsem... celý příspěvek >
Hnojení ovocných stromků, 19.3.2009
S tímto problémem se nejlépe obraťte na kolonku Vyhledávání,vyplňte ji a stroj zjistí, co všechno už tady bylo kolem hnojení na přetřes.Určitě toho najdete dost.
Jakou jabloň?, 19.3.2009
Je také podstatný rozdíl mezi uzavřeným prostorem zahrady uprostřed zástavby a polním sadem.Před patnácti lety jsem zakládal polní sad se svahem k severovýchodu, byl jsem varován, abych tam nesázel teplomilné meruňky a broskve.Dnes se právě jim tam... celý příspěvek >
Ochrana kmínků, 18.3.2009
K ochraně před okusem i proti slunečnímu poškození se mně osvědčují tvarované PP fólie.Jsou perforované, samosvorné(použitelné až do síly kmínku 10 cm).A hlavně dlouho vydrží.  AB
prořezání hrušně, 18.3.2009
Mohu jen podpořit názor pana Vysloužila zejména u jílovitých půd.Sám jsem si rovněž podobný vrták vyrobil.Sice jen v průměru 100mm do hlinitopísčité struktury, ve které to jde lehce třeba i do 3m hloubky (za účelem chlazení nápojů).Obdivuhodně... celý příspěvek >
Postřik angreštu na ochranu před americkým padlím, 18.3.2009
Doporučuji citlivé odrůdy zlikvidovat a přejít na nějaký resistentní typ jako REMARKA, INVICTA.Postřiky nejsou levné ani vhodné pro konzum.Příchod padlí se datuje s povodněmi 1997,je možné, že podobným způsobem (nebude-li mít nositele)zase zmizí.
Tuleu Gras, 16.3.2009
Plzeňský Fytos Tuleu nemá v sortimentu.Zkouším ji nasadit, sehnal jsem strom roubovaný na broskvovém semenáči.Pro jistotu ji přeroubuji na více míst.Má jít o tolerantní odrůdu k šarce, což někdo zpochybňuje. Dám na zkušenosti, upřednostňuji ji... celý příspěvek >
hrušeň Bohemica, 14.3.2009
To záleží na čem je naroubovaná, pokud je to pláně, pak si nějaký ten rok počkáte.Navíc z ní asi bude čtvrtkmen, nabo polokmen, nikoliv zákrsek.
Česnek jednostroužkový, 13.3.2009
Dobrý den, také mě tento druh česneku zaujal, jsem dost zvědavý, jak pořídíte s jeho reprodukcí.Pochází z teplejší krajiny.Pokusně jsem na podzim zasadil obrovský paličák původem z Dalmácie.Budu překvapený, pokud nevymrzl a zakořenil.Zatím se... celý příspěvek >
Jak zateplit skleník, 13.3.2009
Skleník v roli kompostéru,aneb co s listím a podobným bioodpadem. Nevím, jak je Váš skleník velký a dostupný k zakrývání bublinkovou folií, navíc venku umí vítr (ne-li déšť a sníh)své. Co tak pořádnou nastýlku listí a pod.?Vrstva 20cm postupně... celý příspěvek >
Ontario, 13.3.2009
Jabloně jsem dost zredukoval a přešel víc na modré ovoce + hrušky.Dnes mám bohatou úrodu Glostera, který teď konzumně dozrává a má své nectnosti (strupovitost).Postupně ho přeroubovávám.Někdo přede mnou vzpomněl chuť Ontaria v souvislosti s ryzlinkem... celý příspěvek >
Hanita, 12.3.2009
Opět dobrá rada drahá: nejlepší je dívat se kolem, co se tam sousedům daří.Těžko Vám dá někdo spolehlivou radu, záleží na více okolnostech, nadmořská výška do 500 mnm by nemusela být problémem. AB 
Zná někdo višeň Vaixle, nebo její správný název?, 12.3.2009
Omlouvám se za opožděnou odpověď, zdá se, že stará odrůda kyselky (jak Vám osvětlil již někdo jiný) nebude na tom tak zle, aby se Vám ji nepodařilo zachránit přeroubováním na jinou podnož, kterou získáte letos např.z višňového sadu (kořenový... celý příspěvek >
Zná někdo višeň Vaixle, nebo její správný název?, 8.3.2009
To záleží na stavu neznámé griotky i podnože, t.j. zda "Vaixle" i Fanal mají dost letorostů a pod.Každopádně odrůdu griotky ošetřete a zachraňte ji.A to co nejdřív.Když ne roubováním tak očkováním (i na jiné podnože jako jsou... celý příspěvek >
vodárna - nerez?, 5.3.2009
Záleží hodně na frekvenci v jaké chatu navštěvujete.Pokud se rozhodnete pro nerez, pak je výběr v nerezi rolf.Je to jistější. AB
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika