Příspěvky uživatele - 122.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování třešně, 18.4.2009
Letos to už asi roubováním nestihnete, jedině snad očkováním(podle velikosti a stavu podnože).Počítejte s tím, že semenáč, o který pravděpodobně jde, vám po naroubování naroste do větších rozměrů , do menších zahrádek se víc uplatńují... celý příspěvek >
Roubování třešně, 17.4.2009
Buďte rád, že se rouby ujaly a nevysilujte je květy a ovocem.Stejně by těžko dozrály.Odstraňte je.Čím dřív, tím lépe.  AB
Je nutné u částečně samosprašné švestky sázet opylovače?, 16.4.2009
Nebojte se, včely a vítr umí své.Obzvláště je-li v okolí jedna nebo více švestek. Pokud není a Gabrovská by nenasadila na plod máte možnost přidat jí opylovače přeroubováním jedné větve na opylující odrůdu.Zatím nemáte důvod k obavám.Nebo ano? ... celý příspěvek >
Ředění slivovice, 15.4.2009
Poctivě přiznávám : nevím.Ví někdo o sedimentu modré barvy?  AB
L a H, 14.4.2009
Low a High= nízké a vysoké -nastavení otáček.Jak se to provádí napřed si vyhledejte na internetu.
Soumrak zahrádkaření?, 13.4.2009
Sortiment odrůd na trhu překypuje.Na jedné straně jsem tomu rád, na druhé straně nadvýroba všeho svědčí také o špatném odhadu.Prodejci mají plné školky a u sazenic nelze výsadbu odkládat na několik let.Přemýšlím, co udělají s nadbytky.Sníží se... celý příspěvek >
Střih mladé švestky - konkrétně, 13.4.2009
Tak přepychové stromořadí je možné udržovat snad jedině v blízkosti domu, kdy zbývá vždycky víc času na všechno : na mísy, na trávu, na mulch, střih i hnojení.Je vidět, že stromky "jedou" i když neuvádíte na jaké podnoži.Stanley mně na... celý příspěvek >
Rynglot Althanova - čím opylovat?, 12.4.2009
Máte-li problémy, že málo plodí a přitom jde o velmi úrodnou odrůdu, pak přeroubujte jednu větev na Zelenou renklódu, nebo Oullinskou aj.
Maliny a pýr, 12.4.2009
Do černého rybízu je proti pýru(po sklizni)doporučen KERB 50W nebo KERB FLO, u malin už ani to ne.Obávám se, že bude platit pouze ručně odplevelený záhon před výsadbou malin. AB
Jak jste na tom s korozi u vasich sekacek?, 11.4.2009
Ano, máte pravdu, sekačka není přece jenom tolik a tak často vystavována agresivním látkám jako je sůl.Tráva ale umí také své.Mám bubnovou přes deset let a za tu dobu jsem ji jen jedenkrát natíral, což je docela málo.Někdo seká často, někdo ne.Po... celý příspěvek >
Roubování v době vegetace, 10.4.2009
Starou švestku neroubujte, nejprve ji omlaďte.Na nové letorosty použijete rouby z prosince.To, co chcete, je možné, ale jen u mladších stromů(do pěti let).O tom ale již na stránkách zahrada.cz byla řeč.Dejte si tu práci a přečtěte si o tom.Opravdu... celý příspěvek >
Stříhání starších stromů, 10.4.2009
Ještě chvilku počkejte, olistěná koruna víc ukáže, kde je potřeba jejího prosvětlení.Míza se zatím probouzí.I potom postupujte s citem, aby nedošlo k přehuštění vlky.  AB
Vyhnívání stromu, 10.4.2009
Podle mého názoru jste pěnou zamezil vstupu dešť.vody, sněhu a hlavně nedocházelo dál k rozpínání trhliny vlivem mrazu.Udělal jste dobře.Zdá se, že dochází k přirozenému závalu , nové kambium má snahu díru zacelit samo.Přinejmenším jste ořešáku... celý příspěvek >
Jabloň na M9, 10.4.2009
Já pěstuji jablůňky v zatravněné zahradě dokonce na podnoži JTE-E. Samozřejmě na kypřeném záhonu dobře zásobeném živinami.Hryzce zatím nemám, chodí k nám kočka.Navíc na vysoké túji sídlí celou zimu kalousové.A máte vidět, kolik hlodavců spořádají za... celý příspěvek >
Jabloň na M9, 9.4.2009
Přeju hodně úspěchů, Topaz by měl vyjít, i když jde o krkolomnost, za kterou se omlouvám.  AB
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika