Příspěvky uživatele - 122.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Drtič pecek, 7.5.2009
Prodává se ruční drtič na vlašské ořechy s kuželovou stupňovitou jímkou .Broskvoňové pecky tím určitě půjdou drtit.
Břečťan - rád by se plazil po zemi, ale na fasádu nechce, 7.5.2009
Břečtan není totež co přísavník.Na hladké omítce nedrží, vyžaduje opěrnou konstrukci na fasádě.Stačí mu "obyčejný" svod hromosvodu a budete ho mít i na půdě.Mám ho dlouhá léta na severní straně domu, ale jen tam, kde našel oporu.Jinak je to... celý příspěvek >
Co je to za chorobu, 6.5.2009
Já bych to podle fotografií typoval na padlí (Hattrick 0,4%),u kadeřavosti by nekrotizovaly bílé skvrny.
Řez hrušně, 6.5.2009
Solanka je vzrůstná letní odrůda.Na hlubší řez může reagovat tak, jak píšete.Řežte méně, spíš se snažte větve ohýbat(vyklonit vzpěrami) ze svislé polohy.To rozhodně bude prospěšnější k větší plodnosti.Pokud je jinak zdravá, vlky jsou důsledkem... celý příspěvek >
Množení broskvoně, 6.5.2009
Zakořeňovat zelenými řízky-toť velmi náročná metoda, kterou se zabývají jen profesionálové.Zakořeňuji také, ale jen ty druhy, které nejsou tolik náročné.A to ve skleníčku obráceném k severu.Přesto uvažuji o poloautomatu na mlžení .
Pochlubte se svými výsledky roubování, 6.5.2009
Nevím, čí to byla zásluha, ale asi takového přítele, který "nosil pravý hnůj rukama".Dodnes na to vzpomínám a taky analyzuju, proč jsem začal ve svých dvaceti.Padesát let starý roubovací nůž mně to stále připomíná.  AB
Usychá nám meruňka, 6.5.2009
Typický moniliový úžeh hlavně na druhém snímku.Odřežte hned větve až po zdravé dřevo a ošetřete rány. AB
Pochlubte se svými výsledky roubování, 6.5.2009
Ano, na stromech, na dětech i vnucích je vidět, že jsme tu jen na procházce. AB
Nejranější hrušeň?, 5.5.2009
Připojuji se k zájemci o ranou hrušku, chtěl jsem se podobně dotázat.Skorá a chutná... Jakou má asi afinitu ke kdouli?   AB
Zapomenutá hruška, 5.5.2009
Prinzessin Marianne vypadá - viz přiložený odkaz
Pochlubte se svými výsledky roubování, 4.5.2009
Díky, je to snad přesná kopie toho mého padesátiletého nože.I barvou.Také nic jiného pro roubování i očkování nepoužívám.Je štíhlý jako břitva.A měl jsem v ruce i jiné a nové... Digifotky z něj raději už nedělám. AB
Nemůžu se se starým nožem rozloučit a rád bych.Mám ho v ruce o 20 let déle.Victorinox neznám, budu rád, když sdělíte zkušenosti.Díky.  AB
Letos se ujímají peckoviny dobře, jiné roky to takové nebývá.I ze stromu na strom se v určitou dobu dalo roubovat.Jádroviny se mně také kupodivu chovají líněji než jindy.Asi to dělá i sucho a měl jsem začít dřív zalévat.S tím roubováním u... celý příspěvek >
Zapomenutá hruška, 4.5.2009
Salisburiho dávala ovoce prostředně veliké,protáhlé, zelenožluté,poseté zmíněnými rezavými skvrnami.Strom měl typickou jehlancovitou korunu.Ovoce zrálo zač.října a bylo kořenné, výborné chuti. To by mohla být ta správná trefa . Jen toho... celý příspěvek >
Pěstování mišpule, 4.5.2009
A můžete i přihnojit organickými granulemi, pokud se už tak nestalo.A občas i zalét.Alespoň v JM je sucho.  AB
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika